Andersen Standard lierhendel - 250 mm, zekering, standaard handgreep

€ 74,99

% € 93,00* (19.37% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: AN-420-280-320

Andersen Standard lierhendel - 250 mm, zekering, standaard handgreep

De ANDERSEN Racing lierhendel is ergonomisch ontworpen voor een perfecte krachtoverbrenging. Een verend vergrendelingssysteem met automatische vergrendeling en eenvoudige ontgrendeling met één druk op de knop maakt bediening met één hand mogelijk. Het hoogglans gepolijste, profielgeperste roestvrij staal maakt de handgreep sterk en licht.

Lengte 203 mm
Gewicht 400 g

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten kochten ook

Fender ventiel voor Majoni & Talamex stootwillen
Fender ventiel voor Majoni & Talamex stootwillen Het ventiel past op alle opblaasbare Majoni en Talamex stootwillen in ons assortiment. Naast de naden kan ook het ventiel een typisch zwak punt zijn bij fenders, aangezien beide potentiële plekken zijn voor lekkage. Als de fender lucht verliest bij het ventiel, is het mogelijk het ventiel te vervangen, zodat je de bootfender niet hoeft weg te gooien. >>Eenvoudige vervanging van het ventiel Het ventiel vervangen is zeer eenvoudig: schroef een M3-schroef in het kapotte ventiel en trek deze met een tang uit de fender. Vervolgens schroef je de M3-schroef in het reserveventiel en duw je hem met de tang terug in de fender. Na het losdraaien van de schroef van het ventiel is de fender weer klaar om te worden opgeblazen.

€ 2,99*

Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Andersen standaard lierhendel - 200 mm, zekering, standaard handgreep
Andersen standaard lierhendel - 200 mm, zekering, standaard handgreep.De ANDERSEN Racing lierhendel is ergonomisch gevormd voor een perfecte krachtoverbrenging. Een verend vergrendelingssysteem met automatische vergrendeling en eenvoudige ontgrendeling met één druk op de knop maakt bediening met één hand mogelijk. Het hoogglans gepolijste, profielgeperste roestvrij staal maakt de handgreep sterk en licht.Lengte 203 mmGewicht 400 g

€ 74,99* € 93,00* (19.37% bespaard)
Ankerkette verzinkt - Durchmesser 10mm, Länge 10m - passend für Kettennuss nach DIN 766
Ankerkette verzinkt - Durchmesser 10mm, Länge 10m - passend für Kettennuss nach DIN 766 Bei dieser verzinkten Ankerkette handelt es sich um ein kurzgliedriges Modell, das nur in Verbindung mit Kettennüssen verwendet werden kann, die auf kurze Kettenglieder ausgerichtet sind. Der Durchmesser des Stahls beträgt 10 Millimeter. Die Kette zum Ankern ist nach der Norm DIN 766 gefertigt. Sie ist in drei unterschiedlichen Größen (10 Meter, 30 Meter, 50 Meter) erhältlich. Verzinkte Ketten eignen sich besonders gut für warme Gewässer wie das Mittelmeer oder die Karibik. Um Korrosion zu verhindern, ist eine regelmäßige Pflege notwendig.

Inhoud: 10 Meter (€ 16,00* / 1 Meter)

€ 159,99*