Whale Swim-n-rinse dekdouche koud water met witte deksel

€ 97,99

% € 121,30* (19.22% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: WH-600-601-117

Whale Swim-n-rinse dekdouche koud water met wit deksel

Ideaal voor installaties waar de ruimte aan dek en achter het schot beperkt is.

Lekker zwemmen en daarna afspoelen zonder water te verspillen.

  • Druk op de knop om alleen het water te gebruiken dat je nodig hebt
  • De extra lange slang maakt het mogelijk om de meest geschikte plaats aan dek te kiezen
  • Hoogste kwaliteit afwerking - gestabiliseerde PVC-dekking
  • Eenvoudige installatie - d.m.v. het boren van standaard maat cirkelvormig gat
  • Scherp en netjes - chroom en wit afgewerkt
  • Standaardaansluitingen - geschikt voor 3⁄8" BSP-schroefdraadaansluitingen/ Whale Quick Connect 15 mm sanitair

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Whale Twist dekdouche met temperatuur- en debietregeling
Whale Twist dekdouche met temperatuur- en debietregelingMet de Twist heb je de controle over de unieke handbediening die temperatuur- en debietregeling in één eenvoudig te bedienen apparaat combineert.Gemakkelijk te installeren Compacte, onopvallende behuizing Een cirkelvormig gat snijden en een eenvoudige sanitaire aansluitingUnieke geïntegreerde handset Inclusief temperatuur- en debietregeling voor de douche Gebruiksvriendelijk - gestroomlijnd ergonomisch ontwerp Hoogwaardige UV-bestendige ASA-materialenGeen deksels of hoesjes Deck Protect® eindkap zorgt voor een spatwaterdichte afsluitingInstallaties op gunstige locaties Behuizingsopties bieden een keuze tussen horizontale of verticale montage op een vlak of gebogen oppervlakGemakkelijk te installeren De nieuwe Whale Twist® Deck Shower is snel en eenvoudig te installeren. De douche is verkrijgbaar met een rechte verchroomde behuizing of een witte haakse behuizing.Loodgieterij Alle Whale Twist® Deck Douchemodellen zijn eenvoudig te bedienen. De gemendge systemen zijn standaard voorzien van een tijdelijke afsluiter.

€ 209,99* € 259,50* (19.08% bespaard)
12skipper automatisch reddingsvest 165N met harnas, marineblauw
12skipper automatisch reddingsvest 165N (150N klasse) met harnas/reddingsgordel, UML-release, marineblauw - zwemvest Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. Het reddingsvest is uitgerust met een textiel harnas (ook wel Lifebelt genoemd) en is goedgekeurd voor gebruik met veiligheidsgordels en veiligheidslijnen volgens de DIN EN ISO 12401 norm. Dit textiele harnas heeft ten opzichte van de conventionele D-ring van roestvrij staal als voordeel dat het lichter is en tijdens gebruik geen storende geluiden veroorzaakt, zonder daarbij aan veiligheid in te boeten. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat je de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 165N UML (33g reservepatroon + trigger) Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Plastimo in Europa. De eerste onderhoudsbeurt is 24 maanden na levering (factuurdatum) nodig. Er is bewust afgezien van een extra onderhoudssticker op het reddingsvest. Het vest wordt volledig gebruiksklaar verzonden, inclusief CO2-patroon en ontgrendelaar. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden.

€ 69,90*
%
Whale Elegance waterkraan-douche combinatie met witte houder
Whale Elegance waterkraan-douche combinatie met witte houder Licht en robuust - hoogwaardige materialen Ideaal voor krappe ruimtes - combineert kraan en douche in één Robuuste ABS-constructie Ontworpen voor gebruik van alle soorten waterpompen en watertoevoer Wordt aangesloten aan Whale Quick Connect 12 mm slang of 1/2" slangaansluitingen Keuze tussen single of mixer systemen Aan/uit knop die verstelbaar is op de handset - meng de gewenste temperatuur en bespaar water Handset met douche; waterkraan en aan/uit functie Kan gebruikt worden in de wastafel of als douche door het monteren van een muurbeugel of stijgbeugel Intrekbare slang voor nette opberging Gemakkelijk te gebruiken - flexibele slang

€ 155,99* € 192,70* (19.05% bespaard)