Steiner Navigator Pro 7x50 marine verrekijker

€ 499,99

% € 549,00* (8.93% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Productnummer: ST-275-710-111

Steiner Navigator Pro 7x50 marine verrekijker

De Navigator Pro 7x50 verrekijker uit de Navigator Pro serie van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt als basismodel op het hoogste niveau.

De Navigator Pro 7x50 verrekijker verschilt van zijn kleinere broer, de Navigator Pro 7x30, doordat deze een grotere lensdiameter heeft, waardoor meer licht kan worden ontvangen en er dus een beter beeld in de schemering gegarandeerd wordt. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Bovendien zie je met de Navigator Pro verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp van een afstand van 20 meter tot de horizon. Dankzij een dioptriecorrectie die voor elk oog individueel kan worden ingesteld is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Navigator Pro 7x50 verrekijker uit je hand glijdt. Een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een praktische verrekijkerzaak inbegrepen.

Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden.

Steiner heeft met de Navigator pro 7x50 een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.