Talamex markeerboei geel - grootte 26cm

€ 17,99

% € 25,20* (28.61% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: TX-330-442-320

Talamex markeerboei ankerboei geel - grootte 26cm

Deze markeerboei wordt vaak gebruikt als ankerboei. Hij is geel en gemaakt van hard plastic. De hoogte is 26 cm en de diameter 21 cm. Deze boei heeft een gewicht van 0,5kg en een drijfvermogen van 4l.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Talamex markeerboei geel - grootte 36cm
Talamex markeerboei ankerboei geel - grootte 36cm Deze markeerboei wordt vaak gebruikt als ankerboei. Hij is geel en gemaakt van hard plastic. De hoogte is 36 cm en de diameter 26 cm. Deze boei heeft een gewicht van 0,75kg en een drijfvermogen van 8l.

€ 24,99* € 30,70* (18.6% bespaard)
%
Plastimo balmarkeringsboei D=40cm
Plastimo balmarkeringsboei D=40cmBolvormige boeien voor strandmarkeringen en vaarweggrenzen. Stevige kunststof, UV-behandeld. Ringversterking met messing oogje.

€ 79,99* € 94,49* (15.35% bespaard)
%
Majoni kogelfender - kleur oranje, diameter 45cm
Majoni kogelfender - kleur oranje, maat M, diameter 45cm Deze Majoni kogelfender heeft een diameter van 45 cm en een hoogte van 62 cm. Deze fenders zijn bol- of ballonvormig, daarom worden ze ook wel ballonfender of gewoon rondfender genoemd. In de praktijk kunnen kogelfenders ook als fender-, markering- en ankerboeien worden gebruikt. Deze Majoni kogelfenders zijn geschikt voor zowel zeilboten als ook sportboten, en bovendien ook geschikt voor commercieel gebruik. De kogelfender heeft een zwarte, zware en extra versterkte kop waaraan de fenderlijn bevestigd wordt. De stootwillenen worden geleverd in de originele verpakking en zonder lucht. Een absolute wanddichtheid zorgt voor een lange levensduur van de ronde stootwillen en beschermt de boot tegen beschadigingen aan steigers en kademuren. ++++LET OP+++++++ De stootwillen mogen gevuld worden met een maximale luchtdruk van 0,2 bar!

€ 39,99* € 62,50* (36.02% bespaard)
%
Majoni kogelfender - kleur oranje, diameter 35cm
Majoni kogelfender - kleur oranje, maat S, diameter 35cm Deze Majoni kogelfender heeft een diameter van 35 cm en een hoogte van 48 cm. Deze fenders zijn bol- of ballonvormig, daarom worden ze ook wel ballonfender of gewoon rondfender genoemd. In de praktijk kunnen kogelfenders ook als fender-, markering- en ankerboeien worden gebruikt. Deze Majoni kogelfenders zijn geschikt voor zowel zeilboten als ook sportboten, en bovendien ook geschikt voor commercieel gebruik. De kogelfender heeft een zwarte, zware en extra versterkte kop waaraan de fenderlijn bevestigd wordt. De stootwillenen worden geleverd in de originele verpakking en zonder lucht. Een absolute wanddichtheid zorgt voor een lange levensduur van de ronde stootwillen en beschermt de boot tegen beschadigingen aan steigers en kademuren. ++++LET OP+++++++ De stootwillen mogen gevuld worden met een maximale luchtdruk van 0,2 bar!

€ 29,99* € 46,20* (35.09% bespaard)