Talamex klapanker verzinkt 2,5kg

€ 31,99

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Gewicht
stuk
Productnummer: TX-317-512-602

Talamex klapanker verzinkt 2,5kg

Dit vouwanker van Talamex is voorzien van een verdikte schacht en extra brede zijkanten. Hij is gemaakt van gegalvaniseerd staal en weegt 2,5 kg. De lengte is 33 cm en wanneer uitgevouwen meet de breedte 32 cm. Dit anker behoort tot de klasse van de gewichtsankers. Dit anker wordt ook wel klapanker, opklapanker of vouwanker genoemd.

1 van 1 beoordelingen

4.33 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


23 april 2021 05:15

Bon rapport qualité prix.

Commande arrivée assez vite. Produit efficace.

Klanten kochten ook

%
Talamex ankerlijn met kous - blauw, diameter 10mm, lengte 20m
Talamex ankerlijn met kous - kleur blauw, diameter 10mm, lengte 20m De Talamex ankerlijnen zijn gemaakt van 3-voudig geklopt polypropyleen. In de ankerlijnen is een zeilring verwerkt, waarin het anker met behulp van de ankerketting kan worden vastgehaakt. De ankerlijn is geprefabriceerd door de fabrikant, wat een constante hoge verbindingskwaliteit garandeert. De artikelen worden door ons origineel verpakt geleverd.

€ 19,99* € 21,10* (5.26% bespaard)
12skipper automatisch reddingsvest voor kinderen 150N, marineblauw
12skipper Junior automatisch reddingsvest 150N met harnas/D-ring, UML-trekker, lichaamsgewicht 15-40kg, marineblauw - zwemvest Het automatische reddingsvest voor kinderen is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht van 15-40 kg. Het automatische reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een drijfvermogen van 150N. Dit automatische reddingsvest is uitgerust met een harnas, dat vaak ook wel een D-ring of reddingsgordel wordt genoemd en wordt gebruikt om veiligheidsgordels of reddingslijnen vast te maken. Het harnas is goedgekeurd volgens DIN EN ISO 12401. Daarnaast is er een eenvoudig kruisbandje en een signaalfluitje op het reddingsvest. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 24g patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 150N UML 24g UML 24 g Het 12skipper reddingsvest wordt door Marinepool in Europa geproduceerd. Het zwemvest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 79,90*
Talamex landvast met oog - blauw, 8mm, lengte 6m
Talamex Landvast met oog - kleur blauw, diameter 8mm, lengte 6mLandvasten worden gebruikt om schepen of boten aan de kade of het dok vast te maken. Het materiaal van de trossen is drielaags polypropyleen. De trossen zijn voorzien van een oog dat over palen of bolders op de kade wordt gegooid. Om het schip goed vast te maken, worden vaak meerdere lijnen gebruikt. Talamex trossen worden geleverd in de originele verpakking.

€ 5,99*
Set van 4: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, marineblauw
Set van 4: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, marineblauw - zwemvest Leveringsomvang: - Vier (4x) 12skipper automatische reddingsvesten 165N ISO, marineblauw Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. De gebruikte trekker is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat u de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Plastimo in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar verzonden inclusief CO2-patroon en trekker. Na ontvangst kan het vest minimaal 24 maanden worden gebruikt tot de eerste onderhoudsbeurt.

€ 229,90*

Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Opvouwbaar Anker 2,5 Kg
Plastimo Opvouwbaar Anker 2,5 Kg

€ 38,99* € 45,93* (15.11% bespaard)
%
Plastimo Vouwanker 4 Kg
Plastimo Vouwanker 4 Kg

€ 48,99* € 57,60* (14.95% bespaard)
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 2kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 2kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 2kg staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één enkel gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 104,99*
%
Plastimo Lifeline Wit 40 m
Plastimo Lifeline Wit 40 mComplete reddingsmiddelen die het slachtoffer drijfvermogen geven en een middel om de persoon weer aan boord te brengen (zo nodig met behulp van een takel of een vallier). Het slimme en exclusieve ontwerp van de Rescue Sling is dat hij op een haspel is gewikkeld: dit voorkomt verstrengeling of vervuiling van de lijn en maakt de Rescue Sling tot het meest efficiënte reddingsmiddel voor man overboord. Gepatenteerd.

€ 149,99* € 176,12* (14.84% bespaard)
%
Plastimo Opvouwbaar Anker 2,3 Kg
Plastimo Opvouwbaar Anker 2,3 Kg

€ 32,99* € 38,79* (14.95% bespaard)