Secumar Survival 275 automatisch reddingsvest 280N zwart

€ 369,99

% € 419,90* (11.89% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: SC-520-100-187

Secumar Survival 275 automatisch reddingsvest 280N, kleur zwart

 

De SURVIVAL 275 heeft een ergonomisch voorgevormde schouderpartij die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Het zorgt ook voor een zeer hoog draagcomfort. Dit maakt dit reddingsvest bijzonder geschikt voor lange tochten.

Het modieuze ontwerp valt op door een dwarslopende rits, met oranje contrasterende elementen en reflecterende strepen op de voorkant van de beschermhoes. De dwarslopende ritssluiting maakt het ook gemakkelijker om dit kleinverpakte 275N drijflichaam in te pakken.

Het geïntegreerde dekharnassysteem is ontworpen met een D-ring van textiel, met een sterkte van bijna 15 kN en daarmee de eisen van ISO 12401 ruimschoots overtreft. Bovendien wordt hierdoor het totale gewicht van de SURVIVAL 275 nog verder verlaagd. Ook het stoten tegen houten elementen aan boord wordt voorkomen.

Kruisbrand en spraykap zijn een standaard accessoire.

 

 

Lichaamsgewicht: 50+ kg
Vulling: CO2-Drijflichaam
Dijfvermogen: 275N
Bergingsgordel: Ja
Harnas (D-ring): Ja
Bewustzijnsveilig: Ja
Reddingsvesten Soort: 275N
Signaalfluit: Ja
Solas noodverlichting: Nee
Automatische vergrendeling: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Secumar Survival 220 automatisch reddingsvest 220N lichtgrijs
Secumar Survival 220 automatisch reddingsvest 220N, kleur lichtgrijs Het automatisch opblaasbare reddingsvest SURVIVAL 220 biedt een maximaal drijfvermogen in de prestatieklasse 150N. De ergonomisch voorgevormde schouderpartij biedt een ongekend draagcomfort en is bijzonder geschikt voor lange cruises. Dankzij een gewatteerde, verstelbare rugriem kan het reddingsvest individueel over de schouders worden aangepast. Het modieuze ontwerp van de SURVIVAL 220 valt op door een dwarsrits. Dit vergemakkelijkt het in- en uitpakken van het klein verpakte 150N drijflichaam. De SURVIVAL 220 heeft een geïntegreerd dekharnas met een D-ring van textiel. Deze is lichter dan een roestvrijstalen D-ring en kan niets raken op of onder het dek. Kruisband en spraykap zijn standaard. De noodverlichting en noodzender van de serie easyRescue kunnen achteraf worden ingebouwd.

€ 339,99* € 379,90* (10.51% bespaard)
%
Secumar Secu 17 Feststoff-Rettungsweste 145N
Secumar Secu 17 MOB Feststoff-Rettungsweste 145N Ein Klassiker der Feststoffwesten für den Heckkorb als Ersatz für den Rettungsring und einfach unverwüstlich. Unverzichtbar als Reserve-Rettungsweste. Die SECU17 sollte zur Standardausrüstung an jedem Heckkorb gehören, da sie im MOB-Fall ein hervorragendes Rettungsmittel darstellt. Sie erlaubt es, in Kombination mit einer Leine schnell eine Verbindung zwischen Schiff und über Bord gegangener Person herzustellen. Der gelb leuchtende Schaumstoffkörper der SECU17 hilft auch ohne Leinenverbindung bei der Positionierung der über Bord gegangenen Person, wenn sie direkt nach dem Überbordgehen „hinterher geworfen“ wird. Denn eine Person ohne Rettungsweste ist auch bei geringem Wellengang nach nur wenigen Metern Abstand nur noch schwer an der Wasseroberfläche auszumachen. Zudem erhält die Person die Möglichkeit, diese Rettungsweste ohnmachtssicher im Wasser anzuziehen. Für die an Bord verbleibende Besatzung bedeutet dies einen Zeitvorteil, insbesondere wenn eine direkte Bergung nicht sofort gelingt.

€ 139,99* € 156,90* (10.78% bespaard)
%
Secumar Scout 275 3D reddingsvest 290N
Secumar Scout 275 3D automatische reddingsvest 290N Een reddingsvest voor professioneel gebruik: met een werkelijk drijfvermogen van 290 Newton is de Secumar Scout 275 geschikt voor het dragen van zware slechtweer kleding en koud weer pakken. Als extra heeft de Secumar Scout 275 een 3D systeem, waarbij een extra kussen op het reddingsvest bijzonder ver uit het water steekt, waardoor een optimaal drijfvermogen ontstaat. Tegelijkertijd kan het baken voor de scheepvaart aan dit kussen worden bevestigd, waardoor het een betere positie krijgt. Het Secumar Scout 275 automatisch reddingsvest heeft drijvers die de snelste en veiligste draaiing in rugligging garanderen en zo een verhoogde bescherming tegen verdrinking bieden. Een SOLAS maritieme noodverlichting is geïntegreerd in de Secumar Scout 3D en gemonteerd in de top van de drijver voor een goede zichtbaarheid en bereik. De pasvorm van het Secumar Scout 275 automatische reddingsvest is ook uitstekend. Het gilet heeft namelijk aan beide zijden verstelbare riemen, zodat de pasvorm van de Scout 3D precies kan worden aangepast. De schouderpartijen zijn voorgevormd, wat de pasvorm verbetert en tegelijk het gewicht op de hals vermindert. Een afneembare fleece kraag is aan de hals bevestigd. De rug is gewatteerd en het vest heeft een dubbele kruisband. Dit verhoogt nog het draagcomfort. De in de Secumar Scout 275 geïntegreerde buiskap is gemaakt van GORE®, wat het exclusieve en hoogwaardige karakter van dit reddingsvest nog eens extra benadrukt. Vervangingsset: Mocht de Scout 275 ooit geactiveerd worden, dan kunt u een herlaad-set kopen voor het automatische vest. De set bevat een CO2-dock voor het SECUMATIC 4001S bajonet-systeem en twee vrijgavetabletten in de PILL-BOX uitvoering. De Secumar CO2 dock cartridge set Secumatic 4001S-60 gram, die verkrijgbaar is in onze winkel, past op de Secumar Tetra 275. Aangezien het altijd kan gebeuren dat het vest onbedoeld in werking wordt gesteld, is het raadzaam een reserveset voor de patronen aan boord te hebben. Automatische reddingsvesten moeten om de twee jaar door een geautoriseerde onderhoudsmonteur worden gecontroleerd. De vesten kunnen in totaal tien jaar worden gebruikt, maar u kunt de gebruiksduur met nog eens vijf jaar verlengen als u ze vanaf het tiende jaar jaarlijks laat onderhouden. Na uiterlijk 15 jaar moet het automatische vest worden weggegooid.

€ 539,99* € 589,90* (8.46% bespaard)
%
Secumar CO2 Dock patroon Secumatic 4001S - 43g
Secumar CO2 Dock patroon Secumatic 4001S - 43g inclusief 2 trigger tabletten in PILL-BOX -uitvoering De Secumar CO2-Dock 43 omvat 43 gram en is geschikt als vervangende cartridge voor het automatische reddingsvest Secumar Survival 220, dat tot de 150N drijfvermogensklasse van automatische reddingsvesten behoort. Indien de automatische reddingsvesten opzettelijk of onopzettelijk in werking zijn gesteld en de drijvers zijn opgeblazen, moet het patroon worden vervangen, zodat de automatische reddingsvesten weer gebruiksklaar zijn. Om een onopzettelijke activering te voorkomen, kan de automatische activering worden gedeactiveerd en op handmatige ontgrendeling worden overgeschakeld. De vervangingsset Secumar CO2-Dock Secumatic 4001S - 43 gram is ook geschikt voor de handmatige activering SECU 401S van de automatische reddingsvesten van Secumar. Leveringsomvang: de reserveset Secumar CO2-Dock patroon voor het bajonetsysteem met automatische activering 4001S bevat naast het patroon twee trigger tabletten in PILL-BOX uitvoering.

€ 34,99* € 35,30* (0.88% bespaard)
%
Secumar Survival 275 Duo Protect reddingsvest 280N
Secumar Survival 275 Duo Protect reddingsvest 280N Het Secumar Survival 275 N automatische reddingsvest is het juiste reddingsvest als u in zwaar weer op het water bent. Het werkelijke drijfvermogen is 280 Newton, wat genoeg is voor oliejassen en kleding met luchtzakken. Automatische vesten van de klasse 275 N hebben het hoogste drijfvermogen en zullen de drager het meest waarschijnlijk in de flauwteveilige rugligging brengen zonder actieve hulp. Dit is vooral belangrijk in zware golven of als de persoon al bewusteloos in het water ligt. Om het hoofd van een bewusteloos persoon boven water te houden is een aanzienlijke hoeveelheid kracht nodig, die alleen kan worden geleverd door reddingsvesten van de 275 N klasse. Het Survival 275 automatisch reddingsvest heeft ook een verhoogde vrijboord dankzij het nieuwe Secumar Winglet drijflichaam, dat ervoor zorgt dat de mond hoger boven het water is dan bij andere reddingsvesten. De Secumar Survival 275 heeft een uitstekend draagcomfort, want de schouderpartij is ergonomisch voorgevormd en biedt daardoor niet alleen een goed draaggevoel, maar ook een bijzonder grote bewegingsvrijheid. Bij de Secumar Survival 275 Duo Protect is de drijver dubbel gelaagd en biedt dus meer veiligheid in geval van mechanische schade aan de drijver. Want zelfs als één laag beschadigd is, houdt de Secumar Survival Duo Protect nog genoeg lucht vast om de drager drijvende te houden. Door het comfortabele draagcomfort wordt de Survival 275 veel eerder aangetrokken dan veel andere automatische reddingsvesten die de drager in zijn bewegingsvrijheid beperken of te zwaar zijn. Een van de belangrijkste kenmerken van een reddingsvest is namelijk dat het reddingsvest (graag) wordt aangetrokken en dus ook een integrerend deel uitmaakt van de uitrusting aan boord. De kraag, die iets breder is uitgesneden en een speciale vorm heeft zodat hij niet schuurt en drukt, is voorzien van softshell, wat het draagcomfort nog meer verhoogt. Het rugpand is gewatteerd en verstelbaar - nog een punt voor het bijzondere draagcomfort. Het Secumar Survival reddingsvest heeft een textiel D-ring, ook wel harnas genoemd, een inspectievenster en een kruisriem. Optioneel kunt u een maritiem zwaailicht en een maritiem noodlicht aan het automatische reddingsvest laten toevoegen. De Secumar Survival 275 N maakt indruk met een hoog drijfvermogen, een ergonomische pasvorm en het bijbehorende aangename draagcomfort. De Survival reeks van automatische reddingsvesten van Secumar is verkrijgbaar in zowel de 275 N klasse (werkelijk drijfvermogen 280 N) en de 150 N drijfvermogen klasse (werkelijk drijfvermogen 220 N). De reddingsvesten hebben standaard een buiskapje. Bovendien hebben deze Secumar automatische vesten een betere vrijboord. Dit betekent dat u met uw gezicht verder boven water ligt dan bij andere reddingsvesten. Vervangende set: Als de Survival 275 eenmaal is geactiveerd, kunt u een vervangende set kopen voor de automatische vest. De set bevat een CO2-dock voor het SECUMATIC 4001S bajonet-systeem en twee vrijgavetabletten in de PILL-BOX uitvoering. De Secumar CO2 dock cartridge set Secumatic 4001S-60 gram, die verkrijgbaar is in onze winkel, past op de Secumar Survival 275 Duo Protect. Aangezien het altijd kan gebeuren dat het vest onbedoeld in werking wordt gesteld, is het raadzaam een reserveset patronen aan boord te hebben. Automatische reddingsvesten moeten om de twee jaar door een geautoriseerde onderhoudsmonteur worden nagezien. De vesten kunnen in totaal tien jaar worden gebruikt; u kunt de levensduur met nog eens vijf jaar verlengen als u ze vanaf het tiende jaar jaarlijks laat onderhouden. Na uiterlijk 15 jaar moet het automatische vest dan worden weggegooid.

€ 415,99* € 459,90* (9.55% bespaard)
12skipper automatisch reddingsvest 165N met harnas, olijfgroen
12skipper automatisch reddingsvest 165N (150N klasse) met harnas/D-ring, kleur olijf Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. Het is uitgerust met een harnas (ook wel D-ring of reddingsgordel genoemd) en goedgekeurd voor gebruik met veiligheidsgordels en veiligheidslijnen volgens DIN EN ISO 12401. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat je de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit reddingsvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Marinepool in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 69,90*