Raymarine Element 7 HV Kaartplotter

€ 639,99

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: RM-002-010-074

Raymarine Element 7 HV (7 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter

De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie.

De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid.

  • Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger.
  • Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars.
  • RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig.
  • Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden.
  • De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Raymarine Element 7 S Kaartplotter
Raymarine Element 7 S (7 inch) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVisionTM-viszoekertechnologie. Met de kaartplotters uit de Element S-serie bent u vrij om van de open zee te genieten—Selecteer uw bestemming en laat de snelle en nauwkeurige 10 Hz GPS/GNSS van de Element u de weg wijzen. De Element S is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid en zal snel een vertrouwde partner worden voor uw vaartochten. De Element heeft een responsieve quadcore-processor en een weersbestendige display die goed te zien is in het zonlicht en die maritieme kaarten en navigatiegegevens in kleur weergeeft. Ondersteuning voor Raymarine LightHouse™-kaarten, Navionics en C-MAP Navigeer veilig over drukke waterwegen met een optionele draadloze Quantum™-Radar Ingebouwde hoge CHIRP-sonar voor diepte en bodemcontouren Breng onbekende gebieden in kaart met persoonlijke Raymarine RealBathy™-sonarkaarten Maak verbinding met NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaten, zeilinstrumenten, motoren, tanks en marifoon Het LightHouse Sport-besturingssysteem van de Element is ontworpen voor schippers die alles graag eenvoudig houden. Of u nu zeilt, vist of vaartochten maakt per motorboot, het LightHouse Sport-besturingssysteem is gemakkelijk aan te passen aan uw watersporttype. Een extra grote waypoint-toets voor snelle en eenvoudige markering van uw favoriete locaties Drie programmeerbare sneltoetsen geven toegang tot uw favoriete pagina's met één druk op de knop Met de live menu's kunt u kaarten aanpassen en zien hoe de navigatiedisplay in realtime verändert Geniet van de legendarische display en navigatietechnologie van Raymarine tegen een betaalbare prijs. Superhelder display van 7, 9 of 12 inch voor alle weersomstandigheden Een krachtige quadcore-processor waarmee kaarten snel opnieuw getekend kunnen worden Snelle en nauwkeurige 10Hz GPS/GNSS-sensor Robuust ontwerp en ondersteund door de driejarige garantie van Raymarine (productregistratie benodigd)

€ 469,99*
Raymarine Element 7 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 7 HV (7 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 739,99*
%
Raymarine Element HV-100 transducer
Raymarine Element HV-100 (HyperVision Sonar) transducer met 6m aansluitkabelHV-100 is de HyperVision Sonar transducer voor de Element serie en kan eenvoudig worden aangesloten op het betreffende Element HV apparaat met behulp van de meegeleverde aansluitkabel.

€ 279,99* € 295,00* (5.09% bespaard)
Raymarine Axiom 7 kaartplotter multifunctioneel touch display incl. zeekaart West-Europa
Raymarine Axiom+ 7 multifunctionele kaartplotter incl. Lighthouse kaart West-Europa, touchscreen (E70634-00-WEU) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking. Inclusief voorgeïnstalleerde kaart van LightHouse kaarten West-Europa

€ 959,99*
Raymarine Element 12 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transom mount transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.599,99*