Sebago Triton Three Eyelets bootschoen heren blauw , maat 44,5

€ 99,90

% € 139,90* (28.59% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Maat
stuk
Productnummer: SB-800-078-470

Sebago Triton Three Eyelets bootschoen heren glad leer blauw (N01 Blue Nite)

Robuust, duurzaam en gemaakt voor de zee, dat is de Triton Three-Eye, genoemd naar de beroemde zeeboot. De gladde leren bootschoen van het merk Sebago maakt indruk met zijn vele voordelen en zijn eenvoudige ontwerp. De constructie van de zeilschoen maakt hem flexibel en comfortabel om te dragen. Het bovenmateriaal is gemaakt van robuust en duurzaam glad leer. De voering van textiel zorgt voor een goede ventilatie en absorbeert vocht. Door de 360 graden vetersluiting sluit de mocassin goed aan op uw voet. Een nylon veter wordt door de corrosiebestendige oogjes van de vetergaten geregen. Het anatomische voetbed is uitneembaar. De binnenzool is antislip en vlekt niet. Met de Triton Three-Eye is Sebago erin geslaagd een robuuste schoen te maken voor de volgende reis.

Binnenvoering: Niet gevoerd
Bovenmateriaal: Leer
Maat - Schoenen: 44,5
Kleur: Blauw

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Dubarry Regatta bootschoen heren kastanje, maat 46
Dubarry Regatta bootschoen nubuck leer heren kastanje-nubuck (chestnut) Waterdichte herenschoen met driegatsvetersluiting. De Regatta is gemaakt van nubuckleer. Door de vorm van de zool biedt deze schoen extreme grip bij elk weertype op elk dek. Gemaakt van nubuck leder NonSlip NonMarking™ zool voor meer grip in natte omstandigheden. Handgestikte mocassinnaad voor een klassieke bootschoenlook Uitneembaar lederen voetbed voor optimale demping indien gewenst Niet-roestende oogjes Leren vetersluiting voor optimale pasvorm Subtiele bakboord- en stuurboordkleuren op de buitenkanten

€ 189,90*
%
Adidas Boot Lace bootschoen heren marineblauw-wit, maat 44 2/3
Adidas Terrex Boat Lace bootschoen heren marineblauw-wit (navy/white/black).Deze lichtgewicht en ademende herenschoenen zijn ontworpen voor warme zeildagen. De winddoorlatende stof droogt snel het vocht dat nog niet heeft kunnen weglopen door de drainage op de zool. Daarnaast zorgt de lichtgewicht constructie voor comfortabele ventilatie voor de voeten om ophoping van warmte te voorkomen. Zowel de zool als de buitenzool bieden optimale grip, zelfs in natte omstandigheden.

€ 79,99* € 90,00* (11.12% bespaard)
%
Aqua Signal serie 34 LED toplicht - witte behuizing
Aqua Signal serie 34 navigatieverlichting LED toplicht - witte behuizing Aqua Signal biedt met de serie 34 een opvolger voor de serie 32. Door kleine technische aanpassingen wordt het toplicht gecertificeerd door het “Bundesamts für Seeschifffahrt und Hydrographie” (engels: Federal Maritime and Hydrographic Agency). De behuizing van het LED toplicht uit polycarbonaat beschermt de navigatieverlichting tegen zeewater en UV-straling. Het toplicht heeft een reikwijdte van 3 zeemijlen, zodat je de motor- of zeilboot van ver kunt zien. Het LED toplicht heeft een lichtvermogen van 2.1W. Het is geschikt voor boten tot 20 meter of 65 voet. Door geïnstalleerde LED's in de T34 toplantaarn is een stralingshoek van 225 graden mogelijk. De witte LED's zijn typisch voor een toplicht.  

€ 132,99* € 148,70* (10.56% bespaard)
%
Plastimo Performance fender, 21x62cm, blauw
Plastimo Performance stootwil, 21x62cm, blauwPlastimo - 2-kleurige Performance fenderOpblaasbare fender gemaakt van zacht PVC, UV-bestendig. Kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd.Door de speciale vorm aan het uiteinde van de fender wordt het PVC tijdens het fabricageproces gelijkmatig verdeeld in de matrijs. Dit resulteert in een uniforme wanddikte en een fender dat op alle punten schokbestendig is.Dankzij de luchtdrukindicatie op de fender kan de luchtdruk op elk moment worden vergeleken met een manometer of met de fenderomtrek.Niet opgeblazen met lijnKleur: blauwMax. Lengte boot: 12 mDiameter: 21 cm , max. 22,9 cm (voor keuze fendermand)Lengte: 62 cmBinnendiameter oog: 2,7 cmonopgeblazen, met fender lijn

€ 37,99* € 45,34* (16.21% bespaard)
%
Sebago Docksides bootschoen heren brown-tan, maat 43.5
Sebago Docksides bootschoen heren geolied nubuck leder bruin (Portland Crazy Horse Brown Tan 912) De Docksides bootschoenen voor heren gemaakt van geolied nubuck leder in bruin zijn een stukje traditie. Of je ze nu draagt tijdens de frisse lente of in de warme zomer, voor werk of vrije tijd, Docksides van het merk Sebago kunnen voor (bijna) elke gelegenheid worden gedragen. Het feit dat elke schoen met de hand is genaaid, spreekt voor de goede kwaliteit van deze dekschoenen. Het zachte leder zit comfortabel rond de voet, de stevige, lichtgekleurde zool garandeert een goede grip en laat geen strepen na op het dek. De vetergaten zijn gemaakt van zeewaterbestendig messing om vlekken door corrosie te voorkomen. Het comfortabele, ademende voetbed en het mocassin-ontwerp maken de bootschoen bijzonder aangenaam om te dragen. Het handgemaakte karakter van de Docksides by Sebago maakt deze zeilschoenen uniek.

€ 139,99* € 179,95* (22.21% bespaard)
%
Sebago Triton Three-Eye bootschoen heren british tan/brown leather eu 47 (us 12,5)
Sebago Triton Three-Eye bootschoen heren glad leder bruin (B81060 british tan/brown leather) Robuust, duurzaam en gemaakt voor de zee - dat is de Triton Three-Eye, genoemd naar de beroemde zeeboot. De bruine bootschoen van het merk Sebago overtuigt door zijn talrijke voordelen. De constructie van de zeilschoen maakt hem flexibel en comfortabel om te dragen. Het bovenmateriaal is gemaakt van robuust en duurzaam glad leder. De binnenvoering van textiel zorgt voor een goede ventilatie en absorbeert vocht. De 360-graden vetersluiting zorgt ervoor dat de mocassin goed om uw voet past. Een nylon veter wordt door de corrosiebestendige oogjes van de vetergaten geregen. Het anatomisch voetbed is uitneembaar. De binnenzool is anti-slip en non-marking. Met de Triton Three-Eye heeft Sebago een robuuste schoen gecreëerd voor de volgende reis.

€ 149,99* € 189,95* (21.04% bespaard)