Sebago Docksides Portland bootschoen heren brown taupe, maat 43,5

€ 139,99

% € 179,95* (22.21% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Maat
stuk
Productnummer: SB-800-078-368

Sebago Docksides Portland Flesh Out bootschoen heren nubuck leer brown taupe

Docksides is de premium bootschoen van SEBAGO, geïnspireerd op het maritieme erfgoed van het merk. Docksides werden in 1970 ontworpen voor een actieve levensstijl en worden sindsdien gezien als het symbool bij uitstek van zout water, lucht, zon en avontuur. Lichtgewicht en waterdicht, voorzien van antislip rubberen zolen, combineren ze functionaliteit en sportieve elegantie op de best mogelijke manier. Ervaar de Docksides. Verfijning is nog nooit zo gewoon geweest.

Binnenvoering: Niet gevoerd
Bovenmateriaal: Leer
Maat - Schoenen: 43,5
Kleur: Bruin Taupe

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Sebago Docksides Portland bootschoen heren beige camel, maat 43
Sebago Docksides Portland Flesh Out bootschoen heren nubuck leer beige camelDocksides is de premium bootschoen van SEBAGO, geïnspireerd op het maritieme erfgoed van het merk. Docksides werden in 1970 ontworpen voor een actieve levensstijl en worden sindsdien gezien als het symbool bij uitstek van zout water, lucht, zon en avontuur. Lichtgewicht en waterdicht, voorzien van antislip rubberen zolen, combineren ze functionaliteit en sportieve elegantie op de best mogelijke manier. Ervaar de Docksides. Verfijning is nog nooit zo gewoon geweest.

€ 139,99* € 179,95* (22.21% bespaard)
%
Sebago Bala bootschoen dames taupe suede/wit eu 40 (us 9)
Sebago Bala mocassin bootschoen dames suède bruin-beige/wit (B61061 taupe suède/white) De Sebago Bala is een dames mocassin in bootschoen stijl. Zijn eenvoudige elegantie maakt van deze bootschoen een blikvanger met herkenningswaarde. De met de hand genaaide mocassinconstructie garandeert de drager een hoog comfort, dat nog wordt versterkt door de hoogwaardige afwerking van de schoen. De anti-slip, non-marking zool zorgt ook voor een stevige grip op de boot. En als de reis langer duurt, zullen de voeten niet zo snel moe worden dankzij het gewatteerde voetbed. Bovendien is het voetbed grotendeels bekleed met leder, zodat een aangenaam klimaat in de schoen gewaarborgd is. Met de Sebago Bala mocassin voelt u zich niet alleen comfortabel aan boord, hij is ook perfect voor een uitstapje naar de stad of naar de jachthaven.

€ 99,90* € 119,90* (16.68% bespaard)