Sebago Docksides Portland bootschoen heren brown cognac, maat 44,5

€ 139,99

% € 179,95* (22.21% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Maat
stuk
Productnummer: SB-800-078-350

Sebago Docksides Portland Flesh Out bootschoen heren nubuck leer brown cognac

Docksides is de premium bootschoen van SEBAGO, geïnspireerd op het maritieme erfgoed van het merk. Docksides werden in 1970 ontworpen voor een actieve levensstijl en worden sindsdien gezien als het symbool bij uitstek van zout water, lucht, zon en avontuur. Lichtgewicht en waterdicht, voorzien van antislip rubberen zolen, combineren ze functionaliteit en sportieve elegantie op de best mogelijke manier. Ervaar de Docksides. Verfijning is nog nooit zo gewoon geweest.

Binnenvoering: Niet gevoerd
Bovenmateriaal: Leer
Maat - Schoenen: 44,5
Kleur: Bruin Cognac

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Sebago Docksides bootschoen heren dark-grey, maat 44 (US 10)
Sebago Docksides bootschoen heren geolied nubuck leer donkergrijs (Portland Crazy Horse dark grey - grey gunmetal 917)De Docksides bootschoenen voor heren van geolied nubuck in donkergrijs zijn een stukje traditie. Zowel tijdens de frisse lente of in de warme zomer, voor werk of vrije tijd. Docksides van het merk Sebago kunnen voor (bijna) elke gelegenheid worden gedragen. Het feit dat elke schoen met de hand is genaaid, spreekt voor de goede kwaliteit van deze dekschoenen. Het zachte leder zit comfortabel rond de voet, de stevige, lichtgekleurde zool garandeert een goede grip en laat geen strepen na op het dek. De vetergaten zijn gemaakt van zeewaterbestendig messing om vlekken door corrosie te voorkomen. Het comfortabele, ademende voetbed en het mocassin-ontwerp maken de bootschoen bijzonder aangenaam om te dragen. Het handgemaakte karakter van de Docksides van Sebago maakt deze zeilschoenen uniek.

€ 139,99* € 179,95* (22.21% bespaard)
%
Sebago Docksides Portland bootschoen heren beige camel, maat 45
Sebago Docksides Portland Flesh Out bootschoen heren nubuck leer beige camelDocksides is de premium bootschoen van SEBAGO, geïnspireerd op het maritieme erfgoed van het merk. Docksides werden in 1970 ontworpen voor een actieve levensstijl en worden sindsdien gezien als het symbool bij uitstek van zout water, lucht, zon en avontuur. Lichtgewicht en waterdicht, voorzien van antislip rubberen zolen, combineren ze functionaliteit en sportieve elegantie op de best mogelijke manier. Ervaar de Docksides. Verfijning is nog nooit zo gewoon geweest.

€ 139,99* € 179,95* (22.21% bespaard)
%
Sebago Docksides Portland bootschoen heren brown taupe, maat 44
Sebago Docksides Portland Flesh Out bootschoen heren nubuck leer brown taupeDocksides is de premium bootschoen van SEBAGO, geïnspireerd op het maritieme erfgoed van het merk. Docksides werden in 1970 ontworpen voor een actieve levensstijl en worden sindsdien gezien als het symbool bij uitstek van zout water, lucht, zon en avontuur. Lichtgewicht en waterdicht, voorzien van antislip rubberen zolen, combineren ze functionaliteit en sportieve elegantie op de best mogelijke manier. Ervaar de Docksides. Verfijning is nog nooit zo gewoon geweest.

€ 139,99* € 179,95* (22.21% bespaard)
%
Sebago Triton Three-Eye bootschoen heren walnut leather, maat EU 42 (US 8,5)
Sebago Triton Three-Eye bootschoen heren glad leder bruin (B810010 walnut leather) Robuust, duurzaam en gemaakt voor de zee, dat is de Triton Three-Eye, genoemd naar de beroemde zeeboot. De bootschoen van glad leder van het merk Sebago overtuigt door zijn talrijke voordelen en zijn eenvoudige ontwerp. De constructie van de zeilschoen maakt hem flexibel en comfortabel om te dragen. Het bovenmateriaal is gemaakt van robuust en duurzaam glad leder. De voering van textiel zorgt voor een goede ventilatie en absorbeert vocht. De 360-graden vetersluiting zorgt ervoor dat de mocassin goed om uw voet past. Een nylon veter wordt door de corrosiebestendige oogjes van de vetergaten geregen. Het anatomisch voetbed is uitneembaar. De binnenzool is anti-slip en non-marking. Met de Triton Three-Eye heeft Sebago een robuuste schoen gecreëerd voor de volgende reis.

€ 149,99* € 189,95* (21.04% bespaard)
Raymarine Element 7 S Kaartplotter
Raymarine Element 7 S (7 inch) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVisionTM-viszoekertechnologie. Met de kaartplotters uit de Element S-serie bent u vrij om van de open zee te genieten—Selecteer uw bestemming en laat de snelle en nauwkeurige 10 Hz GPS/GNSS van de Element u de weg wijzen. De Element S is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid en zal snel een vertrouwde partner worden voor uw vaartochten. De Element heeft een responsieve quadcore-processor en een weersbestendige display die goed te zien is in het zonlicht en die maritieme kaarten en navigatiegegevens in kleur weergeeft. Ondersteuning voor Raymarine LightHouse™-kaarten, Navionics en C-MAP Navigeer veilig over drukke waterwegen met een optionele draadloze Quantum™-Radar Ingebouwde hoge CHIRP-sonar voor diepte en bodemcontouren Breng onbekende gebieden in kaart met persoonlijke Raymarine RealBathy™-sonarkaarten Maak verbinding met NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaten, zeilinstrumenten, motoren, tanks en marifoon Het LightHouse Sport-besturingssysteem van de Element is ontworpen voor schippers die alles graag eenvoudig houden. Of u nu zeilt, vist of vaartochten maakt per motorboot, het LightHouse Sport-besturingssysteem is gemakkelijk aan te passen aan uw watersporttype. Een extra grote waypoint-toets voor snelle en eenvoudige markering van uw favoriete locaties Drie programmeerbare sneltoetsen geven toegang tot uw favoriete pagina's met één druk op de knop Met de live menu's kunt u kaarten aanpassen en zien hoe de navigatiedisplay in realtime verändert Geniet van de legendarische display en navigatietechnologie van Raymarine tegen een betaalbare prijs. Superhelder display van 7, 9 of 12 inch voor alle weersomstandigheden Een krachtige quadcore-processor waarmee kaarten snel opnieuw getekend kunnen worden Snelle en nauwkeurige 10Hz GPS/GNSS-sensor Robuust ontwerp en ondersteund door de driejarige garantie van Raymarine (productregistratie benodigd)

€ 469,99*