Prijsgarantie - Nooit duurder dan Nederlandse catalogus postorderbedrijven

Als u een consument bent, geven wij u een prijsgarantie op alle goederen die u bij ons koopt in overeenstemming met de volgende bepalingen.

Uw wettelijke rechten (wettelijk herroepingsrecht, wettelijke garantie) worden hierdoor niet beperkt.

 (1) De garantieperiode bedraagt 14 dagen na ontvangst van de goederen door u.

 (2) Mocht u bij een Duitse of Nederlandse catalogus-postorderbedrijf een identiek artikel tegen een gunstiger prijs ontdekken dan in onze 12zeemijlen.nl shop, dan zullen wij u het verschil terugbetalen. Bij de berekening van het prijsverschil tussen de twee artikelen moeten de verzendkosten en/of andere kosten voor de gekozen verzend- of betaalwijze worden meegerekend.

 (3) Om aanspraak te maken op de prijsgarantie, gelieve ons (garant) in tekstvorm (per post, fax, e-mail) te informeren over de lagere prijs met de bijbehorende referentie.

12seemeilen.de GmbH
Eupener Str. 124
50933 Keulen
Duitsland

fax: 0049 221-2988 9483
E-mail: info@12zeemijlen.nl

(4) De prijsgarantie geldt alleen voor nieuwe goederen die een Duits postorderbedrijf uit de catalogus (gevestigd in Duitsland) of een Nederlands postorderbedrijf uit de catalogus (gevestigd in Nederland) regelmatig aan consumenten op de Duitse markt aanbiedt; de prijsgarantie geldt niet voor grijze import, B2B-verkopen, particuliere verkopen, uitverkoop, uitverkoop of verkopen uit voorraad. In het kader van deze prijsgarantie is een postorderbedrijf een postorderbedrijf dat zijn klanten op regelmatige tijdstippen een papieren productcatalogus ter beschikking stelt. De prijsgarantie geldt uitsluitend voor de artikelen die in de productcatalogi in papieren vorm worden aangeboden en de daarin vermelde prijzen; drukfouten in de catalogi en andere gebruikte distributiekanalen, zoals internetwinkels, internetveilingen of winkels, zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

(5) Wij zullen het verschil binnen 14 dagen na ontvangst van uw kennisgeving aan u terugbetalen om de prijsgarantie uit te oefenen door middel van een overschrijving op uw rekening. Als u voor de betaling een specifieke rekening heeft gebruikt, wordt de terugbetaling op dezelfde rekening gedaan, als u met PayPal, Ideal of Sofortüberweisung betaalt, vindt de terugbetaling plaats via het PayPal-systeem, Ideal of Sofortüberweisung.