Plastimo boei voor regattatraining, opblaasbaar

€ 180,99

% € 208,25* (13.09% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-059

Plastimo boei voor regattatraining, opblaasbaar

 

Plastimo - Boei voor regattatraining

Deze boei is ontwikkeld in samenwerking met het Franse Olympisch Tornadoteam en is daarom bijzonder geschikt voor de training van eersteklas regattateams, voor wedstrijden of voor regattatraining in zeilscholen.
Hij kan worden gebruikt als drijfboei of als traditionele wedstrijdboei en heeft als bijkomend voordeel dat hij minder omvangrijk is en zeer gemakkelijk te hanteren.

- PVC 1100 Decitex: robuust en slijtvast.
- Geel, dus goed zichtbaar.
- Drift nauwelijks in de wind en blijft in verticale positie dankzij de ballast en omdat een groot deel van de boei in het water ligt (52 cm).
- Snel op te blazen en weer leeg te laten lopen: boei voorzien van 1/4 inch ventiel (Halkey Roberts type), geschikt voor de meeste balgen.
- Gemakkelijk aan boord te brengen dankzij de talrijke handgrepen.
- Gemakkelijk te vervoeren: klein formaat wanneer opgevouwen.

Ballastzak met klittenbandsluiting voor een ballast van ca. 14 kg (aanbevolen gewicht, bijv. stenen, kiezels, ...).
Deze tas is ook handig om de overtollige ankerlijn in op te bergen, zodat het roerblad of de kiel er niet in verstrikt raken.

- Lengte : 1,88 m.
- Diameter : 26 cm.
- Gewicht : 2,7 kg.(zonder ballast).

Wanneer de boei als klassieke wedstrijdboei wordt gebruikt, kan de ankerlijn aan het handvat onderaan de boei worden bevestigd.

 

 

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo beugel voor intrekbare. Ior boei
Plastimo steun voor intrekbare Ior boei.Roestvrij staal 316L, volledig onderhoudsvrij. Past gemakkelijk op Ø 18,5 tot 25,5 mm pushpits of achterstagen.

€ 66,99* € 78,06* (14.18% bespaard)
%
Plastimo steiger stootrand fender 3/4 bar, standaard, wit, 18x40cm
Plastimo steiger stootrand fender 3/4 bar, standaard, wit, 18x40cm Plastimo - BumperDe pontonfender bespaart u menige schrik bij het aanmeren aan de ponton en dit vooral bij sterke wind of sterke stroming.De steigerfender is een stootrand die aan de ponton wordt bevestigd. Afhankelijk van hoe het is bevestigd, beschermt het ofwelde boeg of de zijkant van de boot. De steigerbeschermer kan aan elke steiger worden bevestigd (aan een recht of een afgerond punt). Het is gemaakt van PVC en is UV-bestendig. Gepatenteerd.De schuimrubberen dockshelter is ideaal voor boten van meer dan 9 meter en wordt ook aanbevolen voor intensief gebruikte dokken (benzinestation, drinkwatervoorziening, enz.).

€ 39,99* € 46,77* (14.5% bespaard)
%
Plastimo Reddingsboei Geel met Licht
Plastimo reddingsboei met lichtDe eenvoudige en ingenieuze Plastimo reddingsboei is een slim en eenvoudig hulpmiddel voor het redden van mensen die overboord zijn geslagen.Het principe is heel eenvoudig: een normale hoefijzerboei is permanent bevestigd aan een goed opgerolde reddingslijn; wanneer de boei wordt geworpen, loopt de lijn er snel uit zonder verstrikt te raken of te blijven haken.Gepatenteerd40 Mtr. zelfspin lijn

€ 224,99* € 262,99* (14.45% bespaard)
%
Plastimo stang fender 3/4, standaard, wit, 25x90 cm
Plastimo fender 3/4 bar, standaard, wit, 25x90 cmPlastimo - BumperDe pontonfender bespaart u menige schrik bij het aanmeren aan de ponton en dit vooral bij sterke wind of sterke stroming.De steigerfender is een stootrand die aan de ponton wordt bevestigd. Afhankelijk van hoe het is bevestigd, beschermt het ofwelde boeg of de zijkant van de boot. De steigerbeschermer kan aan elke steiger worden bevestigd (aan een recht of een afgerond punt). Het is gemaakt van PVC en is UV-bestendig. Gepatenteerd.De schuimrubberen dockshelter is ideaal voor boten van meer dan 9 meter en wordt ook aanbevolen voor intensief gebruikte dokken (benzinestation, drinkwatervoorziening, enz.).

€ 85,99* € 100,91* (14.79% bespaard)
%
Plastimo Ior Markeringsboei Opblaasbaar 150 N
Plastimo Ior Markeringsboei Opblaasbaar 150 NMet gele boei. MOB-paal voor zicht overboord voor bemanning, biedt 150 N drijfvermogen. ISAF-ORC compliant.

€ 237,99* € 268,94* (11.51% bespaard)