Plastimo adapter Ø 14mm voor fenderventiel

€ 29,99

% € 35,22* (14.85% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-161

Plastimo Adapter Ø 14mm voor fenderventiel

Plastimo - Adapter voor Plastimo ventiel

Speciaal ontworpen voor het oppompen van fender Performance en Bumper.
Compatibel met alle Plastimo pompen.

Zak van 10 stuks

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten kochten ook

%
Polyform Fender persluchtadapter
Polyform Fender persluchtadapter/h2>

€ 2,99* € 3,50* (14.57% bespaard)
%
Fender ventieladapter voor Majoni & Talamex stootwillen
Fender ventiel adapter voor Majoni & Talamex stootwillen - voor fietsventiel en autoventiel Dit ventiel past op alle opblaasbare Majoni & Talamex stootwillen en vergemakkelijkt het opblazen aanzienlijk. Met deze ventieladapter is een speciale fenderpomp overbodig en kunnen de Majoni fenders worden opblazen door middel van een conventionele luchtpomp voor fiets- of autoventielen.

€ 4,99* € 6,10* (18.2% bespaard)

Klanten hebben ook het volgende gezien

Plastimo 6x ventiel voor Performance stootwil, zwart
Plastimo 6x ventiel voor Performance stootwil, zwartPlastimo - Vervangingsventiel voor de Performance fenderzwart ventiel gemaakt van spuitgegoten polyethyleen.- Kan in enkele seconden worden vervangen met een muntstuk.- 100% corrosie vrij.- Inclusief beschermkap.Verpakkingseenheid: 6 stuksinclusief beschermkap, zakje van 6 stuks

€ 5,99*
%
Polyform Fender persluchtadapter
Polyform Fender persluchtadapter/h2>

€ 2,99* € 3,50* (14.57% bespaard)
Plastimo ventiel voor Performance stootwil fender, wit
Plastimo ventiel voor Performance fender, witPlastimo - Vervangingsventiel voor de Performance stootwilwit ventiel gemaakt van spuitgegoten polyethyleen.- Kan in enkele seconden worden vervangen met een muntstuk.- 100% corrosie vrij.- Inclusief beschermkap.Verpakkingseenheid: 6 stuksinclusief beschermkap, zakje van 6 stuks

€ 5,99*
%
Plastimo fender clips, zwart voor 6-12mm
Plastimo fender clips, zwart voor 6-12mm

€ 11,99* € 12,57* (4.61% bespaard)
%
Garmin stroom- en datakabel voor GPSMAP fishfinders en echosounders
Garmin stroom-/datakabel voor GPSMAP Fishfinder en echosounders van de 400 en 500 series met open uiteindenVoedings-/datakabel voor FishFinder en echosounders van de 400 en 500 series. Deze kabel is niet geschikt voor plotters.

€ 29,99* € 30,00* (0.03% bespaard)
Set van 2: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO met harnas, zwart
Set van 2: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO met harnas, zwart - zwemvest Leveringsomvang: - Twee (2x) 12skipper automatische reddingsvesten 165N ISO met harnas, zwart Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. Het reddingsvest is uitgerust met een textiel harnas (ook wel Lifebelt genoemd) en is goedgekeurd voor gebruik met veiligheidsgordels en veiligheidslijnen volgens de DIN EN ISO 12401 norm. Dit textiele harnas heeft ten opzichte van de conventionele D-ring van roestvrij staal als voordeel dat het lichter is en tijdens gebruik geen storende geluiden veroorzaakt, zonder daarbij aan veiligheid in te boeten. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat je de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 165N UML (33g reservepatroon + trigger) Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Plastimo in Europa. De eerste onderhoudsbeurt is 24 maanden na levering (factuurdatum) nodig. Er is bewust afgezien van een extra onderhoudssticker op het reddingsvest. Het vest wordt volledig gebruiksklaar verzonden, inclusief CO2-patroon en ontgrendelaar. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden.

€ 129,90*