Plastimo zwemvest baby 3-8 Kg 100N

€ 43,99

% € 51,53* (14.63% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-206

Plastimo zwemvest Baby 3-8 Kg 100N

 

Plastimo - reddingsvest baby

Categorie 100 Newton reddingsvest. Zorgt voor veilige rugligging indien bewusteloos.

Kenmerken:
- drijfvermogen door polyethyleenschuim, (30% meer drijfvermogen dan vereist door CE-norm).
- Grote omtrekkraag met verhoogd drijfvermogen om het hoofd goed beschermd te houden.
- Zichtbaar: veiligheidskleur oranje met reflecterende strepen.
- Comfortabel om te dragen: tweedelig borst drijflichaam, verstelbare broek met kruisriem.
- Sluitingen: verstelbare borstband met plastic sluiting, elastiek in de taille, knevelsluiting in de nek.
- Grijpgreep en veiligheidslus in de rug om de veiligheidslijn vast te maken.
- Fluitje

 

Leeftijd: baby 1-2 jaar (alleen als richtlijn).

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

12skipper automatisch reddingsvest voor kinderen 150N, roze
12skipper Junior automatisch reddingsvest 150N met harnas, UML-trekker, lichaamsgewicht 15-40kg voor kinderen, marineblauw - zwemvest Het automatische reddingsvest voor kinderen is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht van 15-40 kg. Het automatische reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een drijfvermogen van 150N. Dit automatische reddingsvest is uitgerust met een harnas, dat vaak ook wel een D-ring of reddingsgordel wordt genoemd en wordt gebruikt om veiligheidsgordels of reddingslijnen vast te maken. Het harnas is goedgekeurd volgens DIN EN ISO 12401. Daarnaast is er een eenvoudig kruisbandje en een signaalfluitje op het reddingsvest. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 24g patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 150N UML 24g UML 24 g Het 12skipper reddingsvest wordt door Marinepool in Europa geproduceerd. Het zwemvest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 79,90*
Dry Fashion Sailing Standard Nylon drysuit unisex zwart-rood, maat XL
Dry Fashion Sailing Standard Nylon droogpak unisex zwart-rood 200 DOX Nylon met speciale zachte coating (PU Wetcoating) ademend droogpak Knie- en zitvlakversteviging van 600D polyester Latex nek-, arm- en voetmanchetten Binnenzak met rits en bretels T-ZIP Verlengde rug Onderhoudsinstructies Het droogpak Na elk gebruik reinigen met schoon water, niet wassen in de wasmachine, geen wasmiddel, bleekmiddel of wasverzachter gebruiken. Droog het droogpak eerst aan de binnenkant en dan aan de buitenkant. De manchetten De manchetten van elk Dry Fashion pak zijn gemaakt van het beste natuurlijke rubber (latex) of neopreen om maximale bewegingsvrijheid en comfort te garanderen. Natuurlijk rubber is echter gevoelig. Alle soorten oplosmiddelen en oliën, vooral zonnebrandolie, tasten het materiaal aan. Zorg er dus voor dat de handboeien niet in contact komen met deze middelen. Maar warmte, koude en UV-stralen kunnen het materiaal ook aantasten. Drukken, buigen of verfrommelen kan het materiaal ook doen breken. Belangrijk: Zorg er bij het aantrekken van het pak voor dat geen scherpe voorwerpen (ringen, horloges, armbanden) in contact komen met de manchetten. Zorg er bij het omdoen van de manchetten ook voor dat u de manchetopening met beide handen uit elkaar trekt om eenzijdige belasting te voorkomen. Na elk gebruik moeten de manchetten worden gereinigd met schoon water en regelmatig worden behandeld met de Dry Fashion verzorgingsspray. Bewaar het pak kreukvrij, bij voorkeur hangend, op een plaats niet lager dan 10°

€ 329,90*
DEAL: 12skipper automatisch reddingsvest voor kinderen 150N, rood
12skipper Junior automatisch reddingsvest 150N met harnas/D-ring, UML trekker, lichaamsgewicht 15-40kg, kleur rood - zwemvest Het automatische reddingsvest voor kinderen is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht van 15-40 kg. Het automatische reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een drijfvermogen van 150N. Dit automatische reddingsvest is uitgerust met een harnas, dat vaak ook wel een D-ring of reddingsgordel wordt genoemd en wordt gebruikt om veiligheidsgordels of reddingslijnen vast te maken. Het harnas is goedgekeurd volgens DIN EN ISO 12401. Daarnaast is er een eenvoudig kruisbandje en een signaalfluitje op het reddingsvest. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 24g patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 150N UML 24g UML 24 g Het 12skipper reddingsvest wordt door Marinepool in Europa geproduceerd . Het zwemvest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 79,90*