Plastimo reddingvest New Pilot 165, 165 N, zwart

€ 115,99

% € 133,28* (12.97% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-443

Plastimo reddingvest New Pilot 165, 165 N, zwart

 

PLASTIMO - NIEUW PILOT 165 REDDINGSVEST

Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.

KENMERKEN
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N
Opblaassysteem : manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar
Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning.
Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.
Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor controles of onderhoud.

 

Automatisch, zonder lifebelt en kruisriem.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Set van 2: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, zwart
Set van 2: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO, zwart - zwemvest Leveringsomvang: - Twee (2x) 12skipper automatische reddingsvesten 165N ISO, zwart Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. De gebruikte trekker is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat u de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Plastimo in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar verzonden inclusief CO2-patroon en trekker. Na ontvangst kan het vest minimaal 24 maanden worden gebruikt tot de eerste onderhoudsbeurt.

€ 119,90*
%
Secumar Arkona 220 automatisch reddingsvest 220N
Secumar Arkona 220 automatisch reddingsvest 220N De Secumar Arkona 220 is een populair instapmodel in de categorie automatische reddingsvesten. Deze variant met een drijfvermogen van 220 Newton is geclassificeerd in de 150 N-klasse en is daarom geschikt bij het dragen van lichte zeilkleding - bij het dragen van zware kleding kan het zijn dat het drijfvermogen niet voldoende is, dus in dit geval moet een hoger drijfvermogen worden gekozen. Omdat de Secumar Arkona 220 een instapmodel is, is de uitrusting tot een minimum beperkt: een inspectievenster, een fleecekraag en een spraykap zijn niet bij het Secumar Arkona 220 inbegrepen. Een kruisband en harnas zijn standaard; een automatische vergrendeling kan als optie worden aangebracht. Een riem wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de Secumar Arkona 220 goed past en de bewegingen van de drager niet te veel worden beperkt. Je kunt een herlaad-set voor het automatische reddingsvest kopen, voor als het een keer geactiveerd is geweest. De set bevat een nieuw patroon, twee tabletten en pennen voor het automatische activeringssysteem. De set Secumar CO2-patroon 3001S-43g is geschikt voor de Secumar Arkona 220. Deze kun je in ons shop kopen. Omdat er altijd de mogelijk bestaat dat het reddingsvest per ongeluk wordt geactiveerd, is het raadzaam om een herlaad-set voor CO2-patronen aan boord te hebben. Automatische reddingsvesten moeten iedere twee jaar worden onderhouden door een geautoriseerde onderhoudsmonteur. De reddingsvesten kunnen tien jaar worden gebruikt, maar de levensduur kan nog eens vijf jaar worden verlengd als er vanaf het tiende jaar jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd. Na 15 jaar moet het reddingsvest worden vervangen. 

€ 189,99* € 194,90* (2.52% bespaard)