Plastimo Kobra 2 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 16kg

€ 236,99

% € 267,75* (11.49% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-513-118

Plastimo Kobra 2 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 16kg

Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaaranker van Plastimo met een gewicht van 16 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra Anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra Anchor 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaaranker is het roestvrijstalen ploegschaaranker.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 8 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 181,99* € 213,01* (14.56% bespaard)
%
Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 20kg
Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 20kg Het gegalvaniseerde Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker met een gewicht van 20 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 305,99* € 346,29* (11.64% bespaard)
%
Plastimo Dc Anker 20 Kg
Plastimo Dc Anker 20 Kg Plastimo - DC Anker voor boten 18-20 m Gewicht: 20 Kg Ploeganker met zeer hoge houdkracht. Dankzij zijn vorm en zeer goed zwaartepunt graaft dit anker zich snel in en biedt het onmiddellijke houvast. Hoogwaardig staal, thermisch verzinkt. Opbrengst 420 MPa.  

€ 292,99* € 330,82* (11.44% bespaard)