Plastimo M anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg

€ 145,99

% € 177,31* (17.66% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-515-214

Plastimo M anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg

Het gegalvaniseerde M-anker van Plastimo weegt 10 kilogram en is ook bekend als het Bruce-anker. Het wordt gekenmerkt door een houdkracht die vergelijkbaar is met die van een ploegschaar anker. Een ander voordeel is dat het uit één stuk gegoten is en daardoor minder gevoelig is voor beschadiging. De gegalvaniseerde versie is, in tegenstelling tot het model in roestvrij staal, bijzonder geschikt voor gebruik in mediterrane wateren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 5kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 5kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 5 kilogram staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 209,99*
%
Afdekzeil wit met ogen - 150g, 10x12 meter
Beschermend afdekzeil wit met ogen - stofdikte 150g, 10x12 meter Dit cover heeft een grootte van 10x12 meter en een stofdikte van 150g. Het afdekzeil van stof is dubbel gecoat en heeft sterke, roestvrije metalen ogen aan de zijkant. Het cover is gemaakt van 100% polyester en zorgt voor scheur- en slijtvastheid van het zeildoek. De stof is vouwbaar en blijft zelfs bij koud weer zeer soepel. Het afdekzeil is bestand tegen weersinvloeden, ontleding en chemicaliën en is gemakkelijk te reinigen dankzij de dubbele coating. Het zeildoek wordt individueel verpakt en zonder touw geleverd.

€ 149,99* € 212,10* (29.28% bespaard)