Musto Evolution Original Crew zeilpet wit

€ 31,99

% € 32,00* (0.03% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MU-780-111-127

Musto Evolution Original Crew Cap zeilpet wit (antique sail white)

Zeelui weten maar al te goed dat een pet aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, nevel, regen en direct zonlicht. De Musto Essential Evolution Fast Dry zeilpet biedt extra bescherming tegen de zon, want de zeilpet is voorzien van UV-bescherming. Het materiaal van de pet is sneldrogend, dus er is geen oncomfortabel gevoel.
De breedte van de Musto Fast Dry zeilpet kan aan de achterkant worden aangepast om een optimale en veilige pasvorm te garanderen. Om te voorkomen dat de pet bij sterke wind wegwaait en verloren gaat, is hij voorzien van een clip die aan de kap of de jas kan worden bevestigd.
De Musto Fast Dry zeilpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er zeker een pet is die bij elke zeiler past.

Kleur: Wit

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Musto Evo Fast Dry Cap zeilpet beige
Musto Essential Evolution Fast Dry Crew Cap zeilpet beige (light stone) Zeelui weten maar al te goed dat een pet aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, nevel, regen en direct zonlicht. De Musto Essential Evolution Fast Dry zeilpet biedt extra bescherming tegen de zon, want de zeilpet is voorzien van UV-bescherming. Het materiaal van de pet is sneldrogend, dus er is geen oncomfortabel gevoel. De breedte van de Musto Fast Dry zeilpet kan aan de achterkant worden aangepast om een optimale en veilige pasvorm te garanderen. Om te voorkomen dat de pet bij sterke wind wegwaait en verloren gaat, is hij voorzien van een clip die aan de kap of de jas kan worden bevestigd. De Musto Fast Dry zeilpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er zeker een pet is die bij elke zeiler past.

€ 29,99*
SALE: Musto Evolution Original Crew Sailing Cap blauw
Musto Evolution Original Crew zeilpet blauw (racer blue) Zeilers weten maar al te goed dat een hoofddeksel aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, spray, regen en direct zonlicht. De Musto Evolution Original Crew zeilpet biedt extra bescherming tegen de zon, want de zeilpet is voorzien van UV-bescherming. Het materiaal van de pet is sneldrogend zodat het niet oncomfortabel aanvoelt om te dragen.

€ 29,99*
%
Musto Evolution Original Crew zeilpet marineblauw
Musto Evolution Original Crew Cap zeilpet unisex marine blauw (true navy) Zeelui weten maar al te goed dat een hoofddeksel aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, nevel, regen en direct zonlicht. Het materiaal van de pet is sneldrogend, dus er is geen oncomfortabel gevoel.

€ 31,99* € 32,00* (0.03% bespaard)
%
Musto Evolution Original Crew zeilpet donkergrijs
Musto Evolution Original Crew Cap zeilpet donkergrijs (dark grey)MUSTO biedt niet alleen hoogwaardige zeilkleding, maar ook de bijpassende technische accessoires. Niet alleen gepassioneerde zeilacrobaten profiteren van het uitgebreide assortiment van MUSTO, maar ook buiten het water overtuigt MUSTO met producten van de hoogste kwaliteit.

€ 31,99* € 32,00* (0.03% bespaard)
Musto Fast Dry Technical zeilpet wit
Musto Fast Dry Technical Cap Zeilpet wit (optical white) Sneldrogend en waterafstotend. UV-beschermingsfactor 40+. Ademende mesh inzetstukken, reflectordetails voor betere zichtbaarheid. Elastische band voor een comfortabele pasvorm.

€ 39,99*