Musto Evo Fast Dry Cap zeilpet beige

€ 29,99

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MU-780-111-112-FBA

Musto Essential Evolution Fast Dry Crew Cap zeilpet beige (light stone)

Zeelui weten maar al te goed dat een pet aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, nevel, regen en direct zonlicht. De Musto Essential Evolution Fast Dry zeilpet biedt extra bescherming tegen de zon, want de zeilpet is voorzien van UV-bescherming. Het materiaal van de pet is sneldrogend, dus er is geen oncomfortabel gevoel.
De breedte van de Musto Fast Dry zeilpet kan aan de achterkant worden aangepast om een optimale en veilige pasvorm te garanderen. Om te voorkomen dat de pet bij sterke wind wegwaait en verloren gaat, is hij voorzien van een clip die aan de kap of de jas kan worden bevestigd.
De Musto Fast Dry zeilpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er zeker een pet is die bij elke zeiler past.

Kleur: Beige

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Musto Evolution Original Crew zeilpet wit
Musto Evolution Original Crew Cap zeilpet wit (antique sail white) Zeelui weten maar al te goed dat een pet aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, nevel, regen en direct zonlicht. De Musto Essential Evolution Fast Dry zeilpet biedt extra bescherming tegen de zon, want de zeilpet is voorzien van UV-bescherming. Het materiaal van de pet is sneldrogend, dus er is geen oncomfortabel gevoel. De breedte van de Musto Fast Dry zeilpet kan aan de achterkant worden aangepast om een optimale en veilige pasvorm te garanderen. Om te voorkomen dat de pet bij sterke wind wegwaait en verloren gaat, is hij voorzien van een clip die aan de kap of de jas kan worden bevestigd. De Musto Fast Dry zeilpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er zeker een pet is die bij elke zeiler past.

€ 31,99* € 32,00* (0.03% bespaard)
Musto Fast Dry Technical zeilpet zwart
Musto Fast Dry Technical Cap zeilpet zwart (black) MUSTO heeft de juiste petten voor alle omstandigheden. Bij warme of koude temperaturen, sneldrogend of waterdicht. Het grote MUSTO-assortiment voldoet aan alle behoeften. Naast hoogwaardige zeilkleding biedt MUSTO ook de juiste technische accessoires. Het uitgebreide assortiment overtuigt niet alleen op het water, maar is ook geschikt voor veel verschillende outdooractiviteiten - zoals altijd in de hoogste kwaliteit. Materiaalsamenstelling: 96% polyamide, 4% elastaan SPECIALE FUNCTIES Grote mesh inzetstukken aan de slapen Cap catcher voorkomt verlies bij windvlagen Past op elke hoofdomtrek, dankzij elastaanband achteraan op het hoofd

€ 39,99*
Musto Evo Fast Dry Cap zeilpet zwart
Musto Essential Evo Fast Dry Crew Cap zeilpet zwart (black)Zeelui weten maar al te goed dat een hoofddeksel aan boord nooit verkeerd is. Het beschermt tegen wind, nevel, regen en direct zonlicht. De Musto Essential Evolution Fast Dry zeilpet biedt extra bescherming tegen de zon, want de zeilpet is voorzien van UV-bescherming. Het materiaal van de pet is sneldrogend, dus er is geen oncomfortabel gevoel. De wijdte van de Musto Fast Dry zeilpet kan aan de achterzijde worden aangepast om een optimale en veilige pasvorm te garanderen. Om te voorkomen dat de pet wegwaait en verloren gaat, zelfs bij sterke wind, is hij voorzien van een clip die aan de kap of de jas kan worden bevestigd. De Musto Fast Dry zeilpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is zeker een pet voor elke zeiler.

€ 29,99*