Marinepool Hobart 5 zeilbroek Offshore heren zwart, maat M

€ 189,90

% € 199,90* (5% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Maat
stuk
Productnummer: MP-750-400-903

Marinepool Hobart 5 zeilbroek Offshore dames zwart (black)

Een klassieker opnieuw gelanceerd! De Hobart 5 zeilbroek maakt indruk met zijn optimale pasvorm en de verstevigingen op de knieën en het zitvlak. Ze zijn volledig getapet en dus waterdicht en winddicht. De bretels kunnen worden versteld, zodat de broek individueel aan de lichaamslengte kan worden aangepast. Ook de broekspijpen bij de heupen kunnen worden gevarieerd, waardoor een hoog draagcomfort ontstaat. De borstzakken kunnen worden gebruikt om kleine voorwerpen in op te bergen die tijdens het zeilen niet nat mogen worden. Samen met het nieuwe Hobart 5 zeiljack bent u perfect voorbereid op uw volgende reis.

Materiaal: Buitenmateriaal: 100% Polyamide, Coating: 100% Polyurethaan, Voering: 100% Polyester
Kleur: Zwart

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Marinepool Auckland zeilbroek Ocean unisex donkergrijs, maat S
Marinepool Auckland zeilbroek Ocean Unisex Donkergrijs De Marinepool Auckland zeilbroek is perfect voor kustzeilen. De broek voldoet aan alle eisen voor het varen op volle zee. Eigenschappen zoals een goed draagcomfort, waterdichtheid en ademend vermogen zijn hier onmisbaar. Dankzij het MPU membraan en de extra DWR (durable water repellent) coating is de Auckland zeilbroek zeer winddicht, waterdicht en ademend tegelijk. Bovendien zijn alle naden van binnenuit getapet. De 2-lagige stof is bijzonder duurzaam en tegelijkertijd zeer comfortabel om te dragen. De ergonomische snit draagt ook bij tot het draagcomfort. Voor een ideale pasvorm kan de taille individueel worden aangepast met klittenbandsluitingen. Net als de taille kunnen de beenmanchetten naar wens worden aangepast met in de breedte verstelbare klittenbandsluitingen. Om de duurzaamheid van de broek te verbeteren, heeft de broek ter ondersteuning Cordura®.

€ 159,90* € 229,90* (30.45% bespaard)
%
Musto BR2 Offshore zeilbroek 2.0 heren rood, maat M
Musto BR2 Offshore 2.0 zeilbroek heren rood (true red)Ook de BR2 Offshore broek is vernieuwd en vormt in combinatie met het jack de perfecte uitrusting voor een eerlijke prijs voor veeleisende zeilers op zee.PRODUCTGEGEVENS- Waterdichte BR2 Offshore stof >15.000mm, ademend vermogen >7.000 (g/m2/24h)- Membraan met een mengsel van hydrofiele en microporeuze technologie- 600 denier polyester versterkte zitting en kniepanelen- Verstelbare enkelboeien- Volumineuze zakken op de dijen- Praktische handverwarmende zakken op de borst- Nieuw: verwijdering van de plastic aanpassing op de beugels voor meer comfort door gebruik van klittenband, vermindert de druk van het reddingsvestmogelijkheid tot verwijderen van de plastic aanpassing op de bretels voor meer comfort door gebruik van klittenband, vermindert de druk van het reddingsvest

€ 289,99* € 319,00* (9.09% bespaard)