Lewmar Standard 7 lier - 1 snelheid, bronskleurig verchroomd

€ 365,99

% € 476,00* (23.11% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: LW-410-262-322

Lewmar Standard 7 lier - 1 snelheid, brons verchroomd

Lewmar Standard lieren zijn te vinden op vele schepen wereldwijd. Ze worden gekenmerkt door absolute topkwaliteit op het hoogste technische niveau. Uitmuntend materiaal zorgt voor het hoogste vermogen bij een laag gewicht. Standard lieren kunnen zonder gereedschap en gemakkelijk worden onderhouden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Lewmar Standard 7 lier - 1 snelheid, zwart aluminium
Lewmar Standard 7 lier - 1 snelheid, aluminium zwartLewmar Standard lieren zijn te vinden op vele boten wereldwijd. Ze kenmerken zich door absolute topkwaliteit op het hoogste technische niveau. Uitstekend materiaal zorgt voor het hoogste vermogen bij een laag gewicht. Standard lieren kunnen zonder gereedschap en gemakkelijk worden onderhouden.

€ 241,99* € 352,60* (31.37% bespaard)
%
Lewmar Standard 16 lier - 2 snelheden, zwart aluminium
Lewmar Standard 16 Lier - 2 snelheden, aluminium zwartHet meest geschikt voor recreatieboten die constant getrimd moeten worden en waar gewicht een belangrijke rol speelt. Ook geschikt als mast gemonteerde lieren.Architectuur gebaseerd op drijvende lierenStandard lieren kunnen zonder gereedschap en gemakkelijk worden onderhouden.Keuze uit afwerkingen: zwart legering of brons

€ 639,99* € 968,90* (33.95% bespaard)
%
Lewmar EVO 40ST lier - 2 snelheden, self-tailing, bronskleurig verchroomd
Lewmar EVO 40ST lier - 2 snelheden, self-tailing, brons verchroomdDe EVOlution lier van Lewmar is het resultaat van verdere ontwikkeling van de meest succesvolle selftailing lier. De EVO lier is doorontwikkeld zonder concessies te doen aan: Materiaal, fabricage en ontwikkeling! Elke lier is vervaardigd om maximale efficiëntie en duurzaamheid te garanderen.

€ 1.512,99* € 2.204,20* (31.36% bespaard)
%
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs doorvoer blok, liggend
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs doorvoerblok, horizontaal Het Harken Micro afbuigblok is te omschrijven als licht, wrijvingsarm en compact. Met een katrol diameter van 22 millimeter is dit horizontale blok eerder een klein model. Het is daarom bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld windsurfers, kleinere rubberboten en vooral voor stuurlijnen waarop weinig gewicht rust. Het glas en de wangen van het enkelwandige blok zijn zwart gemaakt met koolstof om ze te beschermen tegen UV-straling. Voor meer stabiliteit zijn de wangen van roestvrij staal. Het kogellager is van Delrin. Mogelijke toepassingen van het Harken Micro afbuigblok: - Cunningham/Strecker - Downhaul - Traveller Control - Barberhaul - Flagline - Liekleine - Holepoint Control Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 21,99* € 23,00* (4.39% bespaard)