Harken Micro Block 22mm - drieschijfs blok

€ 57,99

% € 61,00* (4.93% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-656-115

Harken Micro Block 22mm - drieschijfs blok

Ondanks zijn bescheiden formaat levert het stevige Harken Micro Block met drie bladen veel houdkracht in zijn gewichtsklasse. Ideaal voor lijnen van 5 of 6 millimeter dik. Met de Harken blokken kunt u met precisie omleiden en trimmen.

Het compacte, lichtgewicht en wrijvingsarme blok met drie schijven is ontworpen voor kleinere dinghy's, windsurfers en over het algemeen lijnen die slechts licht belast worden. Het Delrin kogellager loopt vrij rond. Voor een optimale bescherming zijn de katrol en de wangen koolstof-zwart gekleurd en daardoor optimaal beschermd tegen agressieve UV-straling. De roestvrijstalen wangen bieden stabiliteit.

Het Harken Micro drieschijfsblok wordt aanbevolen voor de volgende toepassingen:

- Cunningham/Strecker
- Downhaul
- Traveller Control
- Barberhaul
- Flagline
- Liekleine
- Holepoint Control.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 3 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 16-25 mm, 22 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 40mm Carbo Block - dubbelschijfs blok met wartel en hondsvot
Harken 40mm Carbo AirBlock - dubbelschijfs blok met wartel en hondsvot De Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 440 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootzeil / Kluiverzeil - Fijn trimhoofdzeil - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Downhaul stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 102,99* € 108,00* (4.64% bespaard)
%
Harken 40mm Carbo Block - enkelschijfs blok Traveller
Harken 40mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok Traveller De Harken Carbo AirBlock Traveller is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. De Harken Carbo Block Traveller is ontworpen voor touwen tot 8 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 150 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 53,99* € 57,00* (5.28% bespaard)