Harken Micro Block 22mm - drieschijfs blok met klem en hondsvot

€ 127,99

% € 135,00* (5.19% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-656-118

Harken Micro Block 22mm - drieschijfs blok met 471 Carbo-Cam-klem en hondsvot

Het Harken Micro grootschootblok is voorzien van een 471 carbo-cam klem en een hondsvot. In vergelijking met andere series is dit blok een vrij klein model. Het is daarom geschikt voor kleinere rubberboten of windsurfers en in het algemeen voor lijnen aan boord die slechts licht belast worden.

De blokken uit de Micro serie van Harken wegen weinig, zijn compact en hebben een lage wrijving. Het kogellager is van Delrin. Ter bescherming tegen UV-straling zijn de schijf en de wangen koolstofzwart gemaakt. De roestvrijstalen wangen zorgen voor stabiliteit.

De blokken van de Micro serie van Harken kunnen als volgt worden gebruikt:

- Cunningham/Strecker
- Downhaul
- Traveller Control
- Barberhaul
- Flag Line
- Lying Line
- Hole Point Control

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 3 Schijven
Hondsvot: Met Hondsvot
Klem: Met klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 16-25 mm, 22 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Ronstan Orbit Block Serie 40 BB - enkelschijfs blok met looptop en hondsvot
Ronstan Orbit Block Serie 40 BB - enkelschijfs blok met looptop en hondsvotUltralicht gewichtWrijvingsarm 2-traps orbitaal kogellagersysteemHoogste werklast in zijn klasseLaag profiel en compactHoge kwaliteit noppenUltravlakke basisGemakkelijk te monteren en stevig bevestigde Dyneema® Link-kop

€ 37,99* € 47,60* (20.19% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 57mm – dubbelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 57mm - dubbelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 57 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

€ 110,99* € 117,00* (5.14% bespaard)