Harken Micro Block 22mm - drieschijfs blok met klem

€ 125,99

% € 133,00* (5.27% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-656-117

Harken Micro Block 22mm - drieschijfs blok met 471 Carbo-Cam-klem

Het Harken Micro grootschootblok is voorzien van een 471 Carbo-Cam klem. In vergelijking met andere series is dit blok een vrij klein model. Het is daarom geschikt voor kleinere rubberboten of windsurfers en in het algemeen voor lijnen aan boord die slechts licht belast worden.

De blokken uit de Micro serie van Harken wegen weinig, zijn compact en hebben een lage wrijving. Het kogellager is van Delrin. Ter bescherming tegen UV-straling zijn de schijf en de wangen koolstofzwart gemaakt. De roestvrijstalen wangen zorgen voor stabiliteit.

De blokken van de Micro serie van Harken kunnen als volgt worden gebruikt:

- Cunningham/Strecker
- Downhaul
- Traveller Control
- Barberhaul
- Flag Line
- Lying Line
- Hole Point Control

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 3 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Met klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 16-25 mm, 22 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 57mm Carbo Block grootschoot - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en klem
Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam-klem Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghy's en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 272 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 182,99* € 193,00* (5.19% bespaard)