Harken 75mm Carbo Block - vierschijfs blok met wartel

€ 342,99

% € 361,00* (4.99% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-650-412

Harken 75mm Carbo AirBlock - vierschijfs blok met wartel

Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 75 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschootsystemen op sportboten zoals Melges 24, J/105 en Henderson 30. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken zorgen voor een wrijvingsarme werking. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 14 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 1650 kilogram.

De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen:

- Grootschoot / Kluiverschoot
- Fijn trimgrootschoot
- Stuurlijnen
- Downhaul
- Cunningham
- Voorlijkstrekker

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 4 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 66-75 mm, 75 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, bis 14 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok Ondanks zijn bescheiden formaat levert het stevige Harken Micro Block met enkelschijfs veel houdkracht in zijn gewichtsklasse. Ideaal voor lijnen van 5 of 6 millimeter dik. Met de Harken blokken kunt u met precisie heroriënteren en trimmen. Het compacte, lichtgewicht en wrijvingsarme éénschijfsblok is ontworpen voor kleinere rubberboten, windsurfers en over het algemeen lijnen die slechts licht belast worden. Het Delrin kogellager loopt vrij rond. Voor een optimale bescherming zijn de katrol en de wangen koolstof-zwart gekleurd en daardoor optimaal beschermd tegen agressieve UV-straling. De roestvrijstalen wangen zorgen voor stabiliteit. Het Harken Micro enkelschijfsblok wordt aanbevolen voor de volgende toepassingen: - Cunningham/Strecker - Downhaul - Traveller Control - Barberhaul - Flagline - Liekleine - Holepoint Control. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 15,99* € 17,00* (5.94% bespaard)
%
Spinlock XTS valstopper - 8-14mm diameter lijn, drievoudig
Spinlock XTS Powerstopper - 8-14mm diameter lijn, drievoudigDe Spinlock XTS Powerstopper is een poplaire valstopper op middelgrote jachten geworden en is de eerste keuze voor regatta's, zowel on- and offshore. Deze lichtlopende valstopper van Spinlock maakt vieren probleemloos en gecontroleerd mogelijk. De Spinlock valstopper heeft een geëxtrudeerde aluminium handgreep met een softgrip uiteinde, waardoor hij gemakkelijk en comfortabel te hanteren is. Het speciale profiel van de Spinlock valstopper zorgt voor een uitzonderlijke houdkracht zonder de lijn te beschadigen. De XTS powerstopper is geschikt voor lijnen met een diameter van 8-14mm en biedt een veilige werkbelasting tot 1000kg. De Spinlock XTS valstopper heeft dezelfde basis als de XT, waardoor ombouw eenvoudig is.  

€ 359,99* € 415,00* (13.26% bespaard)