Harken Carbo T2 Block 29mm - dubbelschijfs blok met Looptop

€ 53,99

% € 57,00* (5.28% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-102

Harken Carbo T2 Block 29mm - dubbelschijfs blok met touw

De Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.

Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 29 mm Carbo T2 dubbelblok extreem licht en robuust tegelijk.

De lusaanslag door het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden. De in de kop geïntegreerde geleider zorgt voor een correcte uitlijning van de stroppenlijn

Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van krachten, voor maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

Bijzondere kenmerken

  • Schijf Ø: 29 mm
  • Lengte 43 mm
  • Gewicht: 23,5 g
  • Max. Lijn Ø: 8 mm
  • Max. Werkbelasting: 272 kg
  • Breukbelasting: 861 kg
Aantal schijven: 2 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Looptop (Touwverbinding)
Schijfdiameter: 26-35 mm, 29 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 6 mm, bis 8 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 57mm Carbo Block grootschoot - drieschijfs blok met wartel, hondsvot en klem
Harken 57mm Carbo AirBlock grootschootblok - drieschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam-klem Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghy's en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 816 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 286,99* € 302,00* (4.97% bespaard)
%
Harken 29mm Carbo Block - drieschijfs blok met wartel
Harken 29mm Carbo AirBlock - drieschijfs blok met wartelHet sterke, lichtlopende 29 mm Carbo triple blok met wartel maakt indruk door zijn lage gewicht, hoge draagvermogen en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen ook bij hoge belasting voor een rustige loop. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.De vrij draaiende pen kan in twee posities worden vergrendeld.Perfect voor het nauwkeurig trimmen van zeilen op rubberboten, evenals voor contourlijnen op prestatiegerichte sportboten. Het 29 mm Carbo triple blok is ook geschikt voor 5:1 of 6:1 overstaglijnen.SPECIALE KENMERKENkatrol Ø: 29 mmlengte 73 mmGewicht: 74 gMax. Lijnen Ø: 8 mmSluitpen Ø: 5 mmMax. Werkbelasting: 449 kgBreukbelasting: 907 kg

€ 77,99* € 82,00* (4.89% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block grootschoot - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en klem
Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam-klem Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghy's en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 272 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 182,99* € 193,00* (5.19% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met Looptop H 2152
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 57 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

€ 58,99* € 62,00* (4.85% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met Looptop H 2151
Harken Carbo T2 Loop Block 57mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden gebruikt waar maximale prestaties en minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 57mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusstop in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

€ 66,99* € 70,00* (4.3% bespaard)
%
Windex 15 windvaan
Windex 15 windvaan WINDEX 15 is de perfecte keuze voor alle familie- en raceboten van ongeveer 29 tot 40 voet. De WINDEX Wind Indicator biedt uitzonderlijk goede resultaten. Het geheim is de naald die in een saffier lager ligt, wat betekent dat de Windex 15 zelfs bij zeer lichte wind een goede werking garandeert.

€ 37,99* € 50,10* (24.17% bespaard)