Harken 57mm Carbo Block grootschoot - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en klem

€ 182,99

% € 193,00* (5.19% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-305

Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam-klem

Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghy's en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 272 kilogram.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Met Hondsvot
Klem: Met klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 56-65 mm, 57 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, bis 10 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 57mm Carbo Block - drieschijfs blok met wartel
Harken 57mm Carbo AirBlock - drieschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghies en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 1080 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Main Sheet / Jib Sheet - Fine Trim Main Sheet - Control Lines - Downhaul - Cunningham - Downhaul Stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

€ 180,99* € 190,00* (4.74% bespaard)
%
Harken 40mm Carbo Block grootschoot - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en klem
Harken 40mm Carbo AirBlock grootschootblok - enkelschijfs blok met wartel, hondsvot en Carbo-Cam-klem Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en ideaal voor fok- en grootschootsystemen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 136 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 142,99* € 150,00* (4.67% bespaard)
%
Johnson onderhoudskit F5B-8/-9
Johnson onderhoudskit F5B-8/-9

€ 71,99* € 83,78* (14.07% bespaard)
%
Secumar Ultra 170 accessoirepakket uit SOLAS licht en sprayhood
Secumar Ultra 170 accessoirepakket uit SOLAS licht (noodverlichting) en sprayhood Kit voor de ULTRA 170-serie die uit een SECULUX LED-noodverlichting en een nylon Sprayhood bestaat. Geschikt voor alle ULTRA modellen die vanaf 2019 worden geproduceerd.

€ 54,99* € 57,90* (5.03% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block grootschoot - enkelschijfs blok met wartel en klem
Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel en Carbo-Cam-klem Het Harken Carbo AirBlock grootschootblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghy's en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 136 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 171,99* € 181,00* (4.98% bespaard)