HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel en hondsvot

€ 54,99

% € 57,95* (5.11% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Productnummer: SP-218-650-315

HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel en hondsvot

Het Herm.prenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij zijn roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw.

Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

Aantal schijven: 3 Schijven
Hondsvot: Met Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 16-25 mm, 19 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel Het Sprenger Micro XS Blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij zijn roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Herm. Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 43,99* € 46,30* (4.99% bespaard)