Harken 40mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel

€ 41,99

% € 44,00* (4.57% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-201

Harken 40mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel

Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 220 kilogram.

De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen:

- Grootzeil / Kluiverzeil
- Fijn trimhoofdzeil
- Stuurlijnen
- Downhaul
- Cunningham
- Downhaul stretcher

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 36-45 mm, 40 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, bis 10 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 40mm Carbo Block - enkelschijfs blok met vaste beugel
Harken 40mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met vaste beugel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 220 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootzeil / Kluiverzeil - Fijn trimhoofdzeil - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Downhaul stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 33,99* € 36,00* (5.58% bespaard)
%
Harken 29mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel
Harken 29mm Carbo AirBlock - enkelschijfs met wartelHet sterke, lichtlopende 29 mm Carbo-blok met wartel overtuigt door zijn lage gewicht, hoge draagvermogen en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen ook bij hoge belasting voor een rustige loop. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.De vrij draaiende pen kan in twee posities worden vergrendeld.Perfect voor het nauwkeurig trimmen van zeilen op rubberboten en voor contourlijnen op prestatiegerichte sportboten.SPECIALE KENMERKENkatrol Ø: 29 mmlengte 66 mmGewicht: 26 gMax. Lijn Ø: 8 mmBorgpen Ø: 4 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 31,99* € 34,00* (5.91% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block - vierschijfs blok met wartel
Harken 57mm Carbo AirBlock - vierschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghies en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 1080 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootschoot / Kluiverschoot - Fijn trimgrootschoot - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Voorlijkstrekker Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 231,99* € 244,00* (4.92% bespaard)
%
Harken 40mm Carbo Block - enkelschijfs blok liggend
Harken 40mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok horizontaal Het Harken Carbo AirBlock - horizontaal is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het horizontale Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 220 kilogram. De Harken Carbo AirBlock - liggend wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootschoot/fokschoot - Fijn trimgrootschoot - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Voorlijkstrekker Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 39,99* € 42,00* (4.79% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel
Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghies en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 359 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Main Sheet / Jib Sheet - Fine Trim Main Sheet - Control Lines - Downhaul - Cunningham - Downhaul Stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

€ 59,99* € 63,00* (4.78% bespaard)
%
Harken 75mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel
Harken 75mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 75 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschootsystemen op sportboten zoals Melges 24, J/105 en Henderson 30. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken zorgen voor een wrijvingsarme werking. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 14 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 550 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootzeil / Kluiverzeil - Fijn trimhoofdzeil - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Downhaul stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 107,99* € 114,00* (5.27% bespaard)