Harken 29mm Carbo Block - drieschijfs blok met wartel en hondsvot

€ 82,99

% € 87,00* (4.61% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-650-126

Harken 29mm Carbo AirBlock - drieschijfs blok met wartel en hondsvot

Het sterke, lichtlopende 29 mm Carbo triple blok met wartel en hondsvot overtuigt door zijn lage gewicht, hoge belastbaarheid en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, licht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen voor een rustige loop, ook bij hoge belasting. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.

De vrij draaiende pen kan in twee posities worden vergrendeld.

Perfect voor het nauwkeurig trimmen van zeilen op rubberboten, evenals voor contourlijnen op prestatiegerichte sportboten. Het 29 mm Carbo dubbelblok is ook geschikt voor 6:1 overstaglijnen.

SPECIALE KENMERKEN
katrol Ø: 29 mm
lengte 85 mm
Gewicht: 77 g
Max. Lijnen Ø: 8 mm
Sluitpen Ø: 5 mm
Max. Werkbelasting: 449 kg
Breukbelasting: 907 kg

Aantal schijven: 3 Schijven
Hondsvot: Met Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 26-35 mm, 29 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: bis 8 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 29mm Carbo Block - drieschijfs blok met wartel
Harken 29mm Carbo AirBlock - drieschijfs blok met wartelHet sterke, lichtlopende 29 mm Carbo triple blok met wartel maakt indruk door zijn lage gewicht, hoge draagvermogen en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen ook bij hoge belasting voor een rustige loop. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.De vrij draaiende pen kan in twee posities worden vergrendeld.Perfect voor het nauwkeurig trimmen van zeilen op rubberboten, evenals voor contourlijnen op prestatiegerichte sportboten. Het 29 mm Carbo triple blok is ook geschikt voor 5:1 of 6:1 overstaglijnen.SPECIALE KENMERKENkatrol Ø: 29 mmlengte 73 mmGewicht: 74 gMax. Lijnen Ø: 8 mmSluitpen Ø: 5 mmMax. Werkbelasting: 449 kgBreukbelasting: 907 kg

€ 77,99* € 82,00* (4.89% bespaard)
%
Ronstan Orbit Block Serie 55 BB - dubbelschijfs blok met wartel en hondsvot
Ronstan Orbit Block Serie 55 BB - dubbelschijfs blok met wartel en hondsvotUltralicht gewichtWrijvingsarm 2-traps orbitaal kogellagersysteemHoogste werklast in zijn klasseLaag profiel en compactKrachtige klemmingDraaibare beugelkop voor onbeperkte Blockrotation.Roestvrijstalen sluitkop en compatibiliteit met scherpe bevestigingspunten.Geïntegreerde beugels met ultralaag profiel.

€ 109,99* € 115,00* (4.36% bespaard)