Gill OS32 zeilbroek Coastal heren grafiet, maat M

€ 109,99

% € 160,00* (31.26% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Maat
Productnummer: GI-750-400-853

Gill OS32P Men´s Coastal Pant zeilbroek heren grafiet (graphite)

  • Volledig gevoerd met drainage voor comfort
  • Semi-elastische taille voor comfort
  • Versterkte zitting en knieën ter bescherming tegen slijtage
  • Cargo zakken
  • Extreme paddenzakken voor 1643_Pads
Materiaal: Buitenmateriaal: 100% Nylon, Hoofdvoering: 100% Polyester, Versterkingen: 100% Polyester
Kleur: Grijs

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Dry Fashion Baltic Crew zeilbroek unisex marineblauw, maat L
Dry Fashion Baltic Crew zeilbroek unisex marineblauwAdemende en waterdichte broek van duurzaam oxford nylon met volledig getapete naden en hoog gesneden rugpandDijbeenzakAanpassing van de voetbreedte met verstelbare klittenbandsluitingElastische taillebandVoering: Tafetta voering

€ 69,90* € 74,90* (6.68% bespaard)
%
Gill OS32 zeilbroek Coastal heren grafiet, maat XXL
Gill OS32T Coastal zeilbroek heren grafietgrijs Ontworpen voor all-round bescherming, is de OS3 Coastal Trousers heren is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers en is het een geweldige broek voor het verkennen van de kust. De XPLORE® 2-laags stofconstructie zorgt voor een waterdichte en ademende afwerking. Daarnaast heeft u het voordeel van de exclusieve XPEL®-textuurtechnologie, die een ongelooflijk niveau van waterafstotendheid, vlekbestendigheid en geurcontrole biedt; hierdoor blijft u beschermd en comfortabel tot in het hart. De volledig gevoerde broek heeft drainage, een ritssluiting aan de voorkant en een binnenvoering voor bescherming tegen nat weer. De bretels kunnen worden versteld voor een comfortabele pasvorm, terwijl de versterkte zitting en knieën beschermen tegen slijtage.

€ 139,99* € 199,00* (29.65% bespaard)
%
Gill Helmsmans zeilhandschoenen gesloten vinger zwart, maat M
Gill Helmsmans Gloves zeilhandschoenen gesloten vinger zwart (black) Vakkundig ontworpen voor de koudste omstandigheden, hebben de Helmsman lange vinger zeilhandschoenen een high-performance waterdicht en ademend Porelle membraan en Thinsulate isolatie die effectief blijft en warmte biedt, zelfs als het vochtig is. De nieuwe generatie Proton-Ultra XD palm en vingers bieden flexibele bescherming, terwijl de naadloze Dura-Grip stof een ongelooflijk niveau van grip biedt zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid. De voorgebogen vingers, de elastische manchet en het trekkoord zorgen voor een optimale pasvorm, terwijl de verlengde manchet en de manchetlengte het gemakkelijk maken om onder uw bovenkleding te dragen en deze te integreren. Dankzij hun compatibiliteit met touchscreens zijn deze handschoenen geschikt voor iedereen die op zoek is naar de ultieme bescherming tegen de elementen.

€ 69,99* € 79,00* (11.41% bespaard)
%
Gill Neoprene kniebeschermers zwart
Gill Neopreen kniebeschermers zwart (black)Voor essentiële bescherming op het dek en comfort bij het knielen zijn neopreen kniebeschermers een essentieel onderdeel van de uitrusting. Dankzij de klittenbandsluiting kunnen ze indien nodig over oliegoed worden aangetrokken.

€ 54,99* € 60,00* (8.35% bespaard)