Majoni Dockfender gebogen, lengte 100cm, diameter 19cm - marine

€ 59,99

% € 73,00* (17.82% bespaard)
stuk
Productnummer: SO-311-421-002

Majoni Dockfender Hoek, lengte 100cm, diameter 19cm - marine

Dit dockfender valt op door zijn grote diameter, die de grootst mogelijke veiligheid bij het afmeren belooft, zowel voor de aanlegplaats van de boot als voor de steiger. Het stotwil wordt bevestigd met drie schroeven, die een veilige grip voor het spatbord garanderen, het kan op verschillende manieren aan land worden bevestigd.
Het fender is gemaakt van UV- en zeewaterbestendig PVC.

Omdat dit spatbord speciaal is ontworpen voor gebruik in bochten en hoeken, is het mogelijk om het tot 90° te buigen en zo aan te passen aan de omstandigheden van het web.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Majoni Pontonfender 100x12x7x7cm, marine
Majoni Pontonfender afmetingen 100x12x7x7cm, kleur marineDit Majoni Pontonfender is speciaal ontwikkeld voor gebruik op drijvende steigers en kleinere steigers. Het Majoni Pontonfender kan ook zeer goed worden bevestigd aan gladde damwanden of damwanden. Door de speciale constructie belooft het stootkussen maximale veiligheid bij het afmeren, zowel voor de aanlegsteiger als voor de boot.Het Majoni Pontonfender wordt bevestigd met acht schroeven, die een veilige grip voor het spatbord garanderen.Het stootwil is gemaakt van UV-bestendig PVC en is daarom gemakkelijk te hanteren.

€ 44,99* € 52,90* (14.95% bespaard)
%
Dockfender, lengte 110cm, diameter 24cm - zwart
Dockfender, lengte 110cm, diameter 24cm - zwart\r\nDeze steigfender onderscheidt zich door zijn grote diameter, die de grootst mogelijke veiligheid biedt bij het afmeren, zowel voor de romp van de boot als voor de steiger.De installatie van een webfender maakt het eenvoudig om zonder schade aan te leggen in wind, golven en stromingen.Het brugscherm wordt bevestigd met zes schroeven, die een veilige grip voor het spatbord garanderen. Het stootwil is geschikt voor alle pieren en kademuren die met zes schroeven bevestigd kunnen worden. Het spatbord is gemaakt van UV- en zeewaterbestendig PVC.\r\n

€ 79,99* € 98,80* (19.04% bespaard)
%
Majoni Dockfender gebogen, lengte 100cm, diameter 19cm - wit
Majoni Dockfender Hoek, lengte 100cm, diameter 19cm - witDit dockfenderd valt op door zijn grote diameter, die de grootst mogelijke veiligheid bij het afmeren belooft, zowel voor de aanlegplaats van de boot als voor de steiger. Het stootwil wordt bevestigd met drie schroeven, die een veilige grip voor het spatbord garanderen, het kan op verschillende manieren aan land worden bevestigd.Het fender is gemaakt van UV- en zeewaterbestendig PVC.Omdat dit spatbord speciaal is ontworpen voor gebruik in bochten en hoeken, is het mogelijk om het tot 90° te buigen en zo aan te passen aan de omstandigheden van het web.

€ 59,99* € 73,00* (17.82% bespaard)
%
Plastimo stang fender 3/4, standaard, wit, 25x90 cm
Plastimo fender 3/4 bar, standaard, wit, 25x90 cmPlastimo - BumperDe pontonfender bespaart u menige schrik bij het aanmeren aan de ponton en dit vooral bij sterke wind of sterke stroming.De steigerfender is een stootrand die aan de ponton wordt bevestigd. Afhankelijk van hoe het is bevestigd, beschermt het ofwelde boeg of de zijkant van de boot. De steigerbeschermer kan aan elke steiger worden bevestigd (aan een recht of een afgerond punt). Het is gemaakt van PVC en is UV-bestendig. Gepatenteerd.De schuimrubberen dockshelter is ideaal voor boten van meer dan 9 meter en wordt ook aanbevolen voor intensief gebruikte dokken (benzinestation, drinkwatervoorziening, enz.).

€ 85,99* € 100,91* (14.79% bespaard)
%
Comfort draagsysteem voor Steiner verrekijker
Comfort Draagsysteem-harnas voor Steiner verrekijker Het comfort draagsysteem van Steiner is vooral aan te beleven als je de verrekijker ook op land gebruikt. Dankzij het ClicLoc-systeem kan de comfortriem snel en eenvoudig aan en van Steiners maritieme verrekijkers worden bevestigd en individueel aan de maat van de drager aangepast worden. De draagriem ontlast de nek en de rug en wordt voor langere wandelingen aanbevolen. Bij dit draagsysteem hangt de verrekijker voor de borst en kan direct gebruikt worden zonder de riem te verwijderen.  

€ 44,99* € 49,90* (9.84% bespaard)
%
Plastimo steigerfender verstelbaar, wit, 18x80cm
Plastimo steigerfender verstelbaar, wit, 18x80cmPlastimo - BumperDe fender bespaart u menige schrik bij het afmeren aan de ponton en dit vooral bij harde wind of sterke stroming.De ponton fender is een echte bumper die aan de ponton wordt bevestigd. Afhankelijk van hoe het is bevestigd, beschermt het ofwelde boeg of de zijkant van de boot. De fender kan aan elk ponton worden bevestigd (aan een recht of afgerond punt). Het is gemaakt van PVC en is UV-bestendig. Gepatenteerd.De schuimrubberen fender is ideaal voor boten van meer dan 9 meter en wordt ook aanbevolen voor intensief gebruikte aanlegsteigers (benzinestation, drinkwatervoorziening, enz.).

€ 58,99* € 68,54* (13.93% bespaard)