100 dagen retourgarantie

Naast het wettelijke herroepingsrecht en de wettelijke garantie geven wij u, als u een consument bent, een retourgarantie op alle bij ons gekochte goederen in overeenstemming met de volgende bepalingen. Uw wettelijke rechten worden hierdoor niet beperkt.

(1) De garantieperiode bedraagt 100 dagen na ontvangst van de goederen door u. De garantie geldt uitsluitend voor Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk.

(2) U kunt de gekochte goederen zonder opgaaf van redenen binnen de garantieperiode aan ons retourneren. De tijdige verzending van de goederen is voldoende om de termijn te respecteren.

U als klant draagt het verzendingsrisico. U bent verplicht om de aangifte voldoende te frankeren. Indien bij de levering van de goederen een retourlabel is gevoegd, kunt u het retourlabel voor de retourzending gebruiken, anders kunt u dit bij ons per e-mail aanvragen. Als u besluit om de verzendkosten voor de retourzending te dragen wanneer u de retourzending opgeeft, dan kunnen wij helaas de gemaakte verzendkosten voor de retourzending niet terugbetalen.

Gelieve de goederen naar (garant) te sturen:

12seemeilen.de GmbH
Eupener Str. 124
50933 Keulen
Duitsland

(3) De goederen moeten in de originele verpakking (voor zover de goederen in de juiste verpakking werden geleverd), compleet, ongebruikt en onbeschadigd aan ons worden geretourneerd, anders kan de retourgarantie niet worden uitgeoefend.

(4) De retourgarantie geldt niet voor goederen die volgens de specificaties van de klant zijn vervaardigd of gewijzigd of die duidelijk op de persoonlijke behoeften van de klant zijn afgestemd (in het bijzonder artikelen met opdruk volgens de eisen van de klant).

(5) De retourgarantie is niet van toepassing op cadeaubonnen.

(6) De door u betaalde aankoopprijs en eventuele retourkosten worden binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen door ons per bankoverschrijving op uw rekening teruggestort. Als u voor de betaling een specifieke rekening heeft gebruikt, wordt de terugbetaling op dezelfde rekening gedaan, als u met PayPal of Sofortüberweisung betaalt, vindt de terugbetaling plaats via het PayPal-systeem of Sofortüberweisung.