Yachticon mohair verfroller – breedte 10cm

€ 4,99

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: YA-625-635-602

Yachticon mohair verfroller - breedte 10cm

De Yachticon mohair verfroller is gemaakt van hoogwaardig mohair - geweven geitenhaar - en is 10 centimeter breed.

Hij is geschikt voor alle viskeuze verven, vernissen en antifoulings en in het bijzonder voor epoxy- en polyesterharsen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Yachticon verfroller rond - breedte 11cm
Yachticon verfroller rond - breedte 11cm De hoogwaardige superfijne coatingroller van Yachticon is rond aan de voorkant en geschikt voor bijna alle toepassingsgebieden.

€ 2,99*
Yachticon nylon polyamide roller – breedte 10cm
Yachticon nylon polyamide roller - breedte 10cm De Yachticon nylon-polyamide roller is oplosmiddelbestendig en absoluut pluisvrij. De verfrol is ideaal voor epoxy en antifouling en heeft een polyamide pool van 7 millimeter.

€ 2,99*
%
International Goldspar Satin hoogglanzende vernis - 2500ml
International Goldspar Satin hoogglanzende vernis - 2500ml Goldspar Satin is een 1-component zijdeglans interieurvernis. De vernis droogt snel waardoor vervuiling door stof verminderd wordt. Deze traditionele vernis geeft een harde, gladde zijdeglans toplaag die bestand is tegen milde zure en alkalische producten. Goed om te weten Een polyurethaan vernis met een mooie zijdeglans eindlaag speciaal voor binnenwerk Bestand tegen milde zuur/alkali houdende producten Door de sneldrogende formulering wordt opname van stof(deeltjes) voorkomen

Inhoud: 2500 Milliliter (€ 28,00* / 1L)

€ 69,99* € 126,90* (44.85% bespaard)