Talamex landvastveer - lengte 26cm, 14-18mm tauw

€ 18,99

% € 23,80* (20.21% bespaard)
stuk
Productnummer: TX-314-441-113

Talamex landvastveer - lengte 26cm, 14-18mm tauw

De landvastveren van Talamex worden ook wel ligplaats demper genoemd. Ze dempen de schokkende belasting op een boot. Deze landvastveer heeft een lengte van 26cm en is geschikt voor touwen met een diameter van 14-18 mm. De ligplaats demper zijn gemaakt van EPDM-rubber. Dit materiaal wordt gekenmerkt door extreme UV-, weer- en waterbestendigheid. Het touw wordt eenvoudig ingevoegd en met behulp van een eindstrop kan een krachtige vanglap met gelijktijdige ophanging worden gevormd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Talamex landvastveer - lengte 21cm, 12-16mm tauw
Talamex landvastveer - lengte 21cm, 12-16mm tauw De landvastveren van Talamex worden ook wel ligplaats demper genoemd. Ze dempen de schokkende belasting op een boot. Deze landvastveer heeft een lengte van 26cm en is geschikt voor touwen met een diameter van 14-18 mm. De ligplaats demper zijn gemaakt van EPDM-rubber. Dit materiaal wordt gekenmerkt door extreme UV-, weer- en waterbestendigheid. Het touw wordt eenvoudig ingevoegd en met behulp van een eindstrop kan een krachtige vanglap met gelijktijdige ophanging worden gevormd.  

€ 11,99* € 16,70* (28.2% bespaard)
%
Talamex landvastveer - lengte 15cm, 10-12mm tauw
Talamex landvastveer - lengte 15cm, 10-12mm tauw De landvastveren van Talamex worden ook wel ligplaats demper genoemd. Ze dempen de schokkende belasting op een boot. Deze landvastveer heeft een lengte van 26cm en is geschikt voor touwen met een diameter van 14-18 mm. De ligplaats demper zijn gemaakt van EPDM-rubber. Dit materiaal wordt gekenmerkt door extreme UV-, weer- en waterbestendigheid. Het touw wordt eenvoudig ingevoegd en met behulp van een eindstrop kan een krachtige vanglap met gelijktijdige ophanging worden gevormd.

€ 9,99* € 10,50* (4.86% bespaard)
Liros Handy Elastic landvast 18mm lengte 10m marine/geel
Liros Handy Elastic landvast - met oog, diameter 18mm, lengte 10m, kleur marine/geel Materiaal: - Mantel: Polyamide met hoge weerstand - Constructie: 1:1 gevlochten - Kern: zeer elastische polyamidevlecht De Liros Handy Elastic is een zeer elastische, zeer slijtvaste lijn voor het aanleggen, slepen of ankeren. Door de speciale constructie en het gebruik van zeer elastische vezels kan hij zelfs in extreme situaties worden gebruikt. Meer informatie: - Rekking tijdens gebruik > 20% - Eenvoudig te splitsen - Zeer elastisch en zeer UV-bestendig - Extreem scheur- en slijtvast - Heel handig

€ 93,99*
%
Vetus SMF Marine Boat Batterij - 145 Ah
Vetus SMF Marine boot accu - 145 Ah, onderhoudsvrij. BELANGRIJKE INFORMATIE: Aangezien de batterij via een transportbedrijf wordt geleverd, dient u bij uw bestelling een telefoonnummer op te geven. De Vetus SMF Marine-bootaccu is een verzegelde en onderhoudsvrije bootaccu die niet hoeft te worden bijgevuld. Met uitzondering van een kleine overdrukklep is de behuizing dus ook volledig gesloten. De constructie van de batterij is gebaseerd op het gebruik van lood-calcium, waardoor het waterverbruik uiterst laag blijft. Sommige Vetus SMF Marine modellen hebben een \"magisch\" oog dat het laadniveau van de bootaccu aangeeft. Vetus SMF Marine bootbatterij - FAQ Bereken de juiste capaciteit: Het vermogen van de verbruiker in watt wordt gedeeld door de accuspanning in volt. Het resultaat is de vereiste stroomsterkte in ampère. De benodigde stroomsterkte vermenigvuldigd met de bedrijfstijd van de verbruiker in uren geeft uiteindelijk de benodigde capaciteit van de bootaccu in ampère-uren. De capaciteit van alle batterijen moet altijd tweemaal zo groot zijn als het stroomverbruik. Als de accu's van de boot zwak zijn, moeten alle accu's altijd worden vervangen. Nieuwe en oude bootaccu's van verschillende capaciteit mogen nooit met elkaar worden verbonden. De Vetus SMF Marine-bootaccu wordt aanbevolen voor de startstroom. Het wordt niet aanbevolen voor continu gebruik (koeling, verlichting, enz.). Zie ook onze informatie over het batterijrecht. In verband met de verkoop van voertuigaccu's zijn wij verplicht, voor zover u eindverbruiker bent, overeenkomstig § 10 BattG een statiegeld van 7,50 euro incl. BTW per voertuigaccu in rekening te brengen, indien u een oude voertuigaccu bij de aankoop van een nieuwe voertuigaccu niet inlevert. Deze borg is inbegrepen in de aankoopprijs. De terugbetaling zal gebeuren op vertoon van het ontvangstbewijs van de waarborg bij het terugbrengen van de batterij naar onze lokalen.

€ 248,99* € 285,21* (12.7% bespaard)
%
Talamex landvast met oog - zwart, 16mm, lengte 16m
Talamex landvast met oog - kleur zwart, diameter 16mm, lengte 16mLandvasten worden gebruikt om schepen of boten aan de kade of het dok vast te maken. Het materiaal van de trossen is drielaags polypropyleen. De trossen zijn voorzien van een oog dat over palen of bolders op de kade wordt gegooid. Om het schip goed vast te maken, worden vaak meerdere lijnen gebruikt. Talamex trossen worden geleverd in de originele verpakking.

€ 29,99* € 35,90* (16.46% bespaard)
Spinlock Wartungskit für Deckvest 6D 170N Automatik-Rettungswesten
Spinlock Rearming Kit ELITE Wartungskit für Deckvest 6D 170N Automatik-Rettungswesten

€ 36,99*