Talamex Landvast met oog - blauw, 12mm, lengte 12m

€ 12,99

% € 16,20* (19.81% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: TX-315-610-415

Talamex Landvast met oog - kleur blauw, diameter 12mm, lengte 12m

Bij de aanlegplaatsen worden de schepen of boten aan de kade of aan de kade vastgemaakt. Het materiaal van de trossen is 3-voudig geklopt polypropyleen. De trossen zijn uitgerust met een oog dat over palen of palen aan de kade wordt gegooid. Meestal worden meerdere lijnen gebruikt om het schip goed te beveiligen. De Talamex trossen worden geleverd in hun originele verpakking.

Diameter: 12 mm
Gebruiksdoel: Meerlijn
Lengte: 12 m
Specialiteit: Met Oog
Kleur: Blauw

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Talamex landvast met oog - wit, 8mm, lengte 4m
Talamex landvast met oog - kleur wit, diameter 8mm, lengte 4m Landvasten worden gebruikt om schepen of boten aan de kade of het dok vast te maken. Het materiaal van de trossen is drielaags polypropyleen. De trossen zijn voorzien van een oog dat over palen of bolders op de kade wordt gegooid. Om het schip goed vast te maken, worden vaak meerdere lijnen gebruikt. Talamex trossen worden geleverd in de originele verpakking.

€ 3,99*
Set van 4: 12skipper reddingsvest165N ISO met handmatige activering, zwart inclusief 4 herlaadsets
Set van 4: 12skipper reddingsvest 165N ISO, zwart, inclusief herlaadset Leveringsomvang: - Vier 12skipper handmatige reddingsvesten 165N ISO, zwart -Vier 12skipper herlaadsets 165N UML 33gHet 12skipper reddingsvest 165N ISO met manuele activering is geschikt voor een lichaamsgewicht van 40-150 kg. Het reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een werkelijk drijfvermogen van 165N (klasse 150N).
Het handmatige reddingsvest is uitgerust met een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. De ontsteker is de UML-trekker (United Moulders). Er is een manuele trekker an het reddingsvest waardoor het zelfs buiten het water kan worden gevuld. De druk kan na activering handmatig worden geregeld via een ventiel. Als er geen schade aan het reddingsvest is, kan het na activering ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor wordt het CO2-patroon vervangen, die in een onderhoudsset is inbegrepen en als accessoire kan worden gekocht. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 33g-patroon en een UML-trekker. De 12skipper reddingsvesten worden geproduceerd door Plastimo in Europa. Het eerste onderhoud is 24 maanden na levering (factuurdatum) nodig. Er is bewust afgezien van een extra onderhoudslabel op het reddingsvest. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en ontsteker verzonden.

€ 299,90*
%
Vetus Patrijspoort PZ611, Aluminium, Categorie A1
Vetus Patrijspoort PZ611, Aluminium, Categorie A1Type PZ (AI) - BULLAUGENPatrijspoorten voor zwaar gebruikDeze patrijspoorten zijn bestemd voor gebruik aan de zijkant van het schip. Het 10 mm rookkleurige acrylglas is gevat in een satijnkleurig aluminium frame. Optioneel is het frame ook verkrijgbaar met een poedercoating in zwart of wit. De manier waarop het glas aan het frame is bevestigd, zorgt voor een helder zicht. De patrijspoorten kunnen in alle richtingen worden geopend door middel van de speciale scharnieren - zonder dicht te slaan. Het vergrendelingsmechanisme maakt de patrijspoort volledig waterdicht. Minimale wanddikte 2 mm, maximale wanddikte: 18 mm. Muggengaas inbegrepen. Een vaste patrijspoort is ook beschikbaar.

€ 184,99* € 206,00* (10.2% bespaard)