Talamex Aqualine QLA300 opblaasbare rubberboot met opblaasbare bodem, lengte 3,00m, grijs

€ 910,99

% € 999,00* (8.81% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: TX-500-200-300

Talamex Aqualine QLA300 opblaasbare boot met opblaasbare bodem, lengte 300cm, breedte 152cm, grijs

De opblaasbare boot van de Talamex Aqualine serie met luchtbodem heeft een opblaasbare kiel die een V-bodem creëert die een goede glijvlucht door het water mogelijk maakt, de zogenaamde glide. De luchtbodem garandeert een snelle montage en demontage, omdat u met de bijgeleverde pomp alleen nog maar alle kamers van de opblaasbare boot inclusief de bodem met lucht hoeft te vullen en het avontuur al kan beginnen. Ook de verpakkingsgrootte van de 3,00 m lange Aqualine opblaasboot is overtuigend, waardoor transport in een personenauto zonder problemen mogelijk is.
Een ander voordeel van de luchtvloer is dat deze het zitcomfort verhoogt als u erop gaat zitten. Bovendien biedt de opblaasbare boot een comfortabele zitbank, die verstelbaar is en daardoor voor elke persoon een comfortabele zitpositie kan worden gevonden.
De opblaasbare boot heeft een driekamersysteem om optimale veiligheid in geval van nood te garanderen, omdat er in geval van een lek nog twee kamers met lucht beschikbaar zijn om de boot veilig boven water te houden. Een lange grijplijn werd ingebouwd om extra veiligheid aan boord te brengen en om het altijd mogelijk te maken zich vast te houden. De Talamex opblaasboot heeft twee hoogwaardige aluminium peddels, maar het is ook mogelijk om een motor tot 10 pk te gebruiken, of het nu gaat om een verbrandings- of een elektromotor - deze opblaasbare boot biedt simpelweg talloze mogelijkheden.
De eenrichtingskimklep zorgt ervoor dat al het water dat is binnengedrongen tijdens het rijden kan ontsnappen, zodat u nooit natte voeten heeft.

De Talamex Aquline opblaasbare bodem opblaasboot met een lengte van 3,00 m is de optimale opblaasbare boot voor iedereen die het comfortabel en moeiteloos wil hebben.


De volgende accessoires zijn bij de levering inbegrepen:
Reparatieset
Bench
Aluminium
peddel Roestvrij stalen trekogen Ankerkabel

Verpakkingszak Hand
pomp

Gewicht incl. peddel: 29,0 kg Slangdiameter
: 41cm
Max. Laadvermogen: 425 kg

Bodemtype: Luchtbodem
Lengte: 300cm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Musto Ladies Dynamic Pro II Adapt bootschoen dames marineblauw, maat 39.5 (US 8)
Musto Ladies Dynamic Pro II Adapt bootschoen dames marineblauw (true navy)Grip Flex multidirectionele buitenzool zorgt voor extra grip Een Grip-dekzool met een kleverige rubbersamenstelling voor veilige grip op natte oppervlakken Dynamisch Gilly-vetersysteem zorgt voor een veilige en comfortabele sluiting Netstructuur bestaande uit één laag TPU op de voorvoet biedt extra bescherming TPU-gelaste overlay langs de zijkanten voor zijdelingse steun EVA-tussenzool voor schokabsorptie, comfort en bescherming Gesloten celtechnologie bjij de hiel voor antimicrobiële bescherming

€ 129,99* € 139,95* (7.12% bespaard)
Marinepool Rescue System - drijvende reddingslus met riem, 40m
Marinepool Rescue System - drijvende reddingslus met reddingslijn voor MOB in noodsituaties op zee, 40m Het Marinepool Rescue System wordt gebruikt voor het eerste contact met personen die overboord zijn gevallen. Het bestaat uit een drijvende reddingslijn, een reddingslus en een tas waarin de reddingslijn en de reddingslus worden opgeborgen. De tas moet stevig aan de scheepsreling worden bevestigd zodat het systeem in geval van nood direct klaar is voor gebruik. De uitvoering van de MOB-manoeuvre is als volgt: Eén kant van de reddingslijn wordt aan de zak bevestigd. De andere kant van de lijn, inclusief de reddingslus, wordt zo dicht mogelijk bij de te redden persoon gegooid. Vervolgens wordt de te redden persoon met de boot omcirkeld totdat de persoon in het water de reddingslus of drijvende lijn kan vastpakken en naar de boot getrokken kan worden. Als er geen reddingstrap beschikbaar is, kan de reddingslijn ook rond een val op een zeilboot worden geslagen en kan de persoon in nood uit het water worden getrokken met behulp van een lier.

€ 69,90*