Robline landvast Rio 10mm lengte 6m navy/blauw

€ 17,99

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: FS-315-450-006

FSE Robline landvast Rio - met oog, diameter 10mm, lengte 6m, kleur navy/blauw

Specificaties :

  • Kern: Polyester
  • Mantel: Polyester 24
  • Toepassingsgebied: ankerlijn, landvast

Rio is beschikbaar in verschillende diameters en kleuren. Het wordt door zijn enorme slijtvastheid en uitzonderlijke grip gekenmerkt. Rio maakt ook indruk op de consument met zijn hoge treksterkte, UV-bestendigheid en is gemakkelijk te splitsen.

Diameter: 10 mm
Gebruiksdoel: Meerlijn
Lengte: 6 m
Specialiteit: Met Oog
Kleur: Navy

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Robline landvast Rio 10mm lengte 10m zwart/wit
FSE Robline landvast Rio - met oog, diameter 10mm, lengte 10m, kleur zwart/wit Specificaties : Kern: Polyester Mantel: Polyester 24 Toepassingsgebied: ankerlijn, landvast Rio is beschikbaar in verschillende diameters en kleuren. Het wordt door zijn enorme slijtvastheid en uitzonderlijke grip gekenmerkt. Rio maakt ook indruk op de consument met zijn hoge treksterkte, UV-bestendigheid en is gemakkelijk te splitsen.

€ 27,99*
%
Talamex landvast met oog - wit, 14mm, lengte 14m
Talamex landvast met oog - kleur wit, diameter 14mm, lengte 14mLandvasten worden gebruikt om schepen of boten aan de kade of het dok vast te maken. Het materiaal van de trossen is drielaags polypropyleen. De trossen zijn voorzien van een oog dat over palen of bolders op de kade wordt gegooid. Om het schip goed vast te maken, worden vaak meerdere lijnen gebruikt. Talamex trossen worden geleverd in de originele verpakking.

€ 21,99* € 23,60* (6.82% bespaard)