Polyform stootwillen type F-2 - kleur blauw, lengte 64cm, diameter 22cm

€ 54,99

% € 67,00* (17.93% bespaard)
stuk
Productnummer: PO-311-420-121

Polyform stootwillen type F-2 - kleur blauw, lengte 64cm, diameter 22cm

Het stootwillen type F van Polyform is een klassiek Europees dubbel oogspatbord. De Fender serie is ontwikkeld voor gebruik in de beroepsvaart en is gemaakt van zeewaterbestendig vinyl.

De lange spatbord F-2 is 64 centimeter lang en 22 centimeter in diameter, met dezelfde lengte, iets breder dan de F-1 met dezelfde lengte. De ogen van de stootwillenen hebben een diameter van 18 millimeter en zijn meerdere malen gegroefd en versterkt, waardoor de diepgang over het gehele scherm wordt verdeeld. Het speciale Polyform ventiel maakt het mogelijk om het spatbord zeer snel op te blazen en te legen, terwijl de scherp geprofileerde schroefdraad van de kunststof schroef het spatbord goed afsluit. Het spatbord wordt leeg en individueel verpakt geleverd.

Polyform produceert de F-serie al meer dan 50 jaar en is een van 's werelds grootste producenten van kunststof spatborden en boeien. De spatborden worden vervaardigd in een door Polyform gepatenteerd proces, waardoor het mogelijk is om ze in één stuk te produceren. Het beslissende voordeel is dat er geen naden zijn die het zwakste deel uitmaken van normale spatborden.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Polyform stootwillen type F-1 - kleur zwart, lengte 64cm, diameter 15cm
Polyform stootwillen type F-1 - kleur zwart, lengte 64cm, diameter 15cm Het stootwillen type F van Polyform is een klassiek Europees dubbel oogspatbord. De Fender serie is ontwikkeld voor gebruik in de beroepsvaart en is gemaakt van zeewaterbestendig vinyl. Met een lengte van 64 centimeter en een diameter van 15 centimeter is het lange spatbord F-1 het kleinste spatbord van de F-serie. De ogen van de stootwillenen hebben een diameter van 18 millimeter en zijn meerdere malen gegroefd en versterkt, waardoor de diepgang over het gehele scherm wordt verdeeld. Het speciale Polyform ventiel maakt het mogelijk om het spatbord zeer snel op te blazen en te legen, terwijl de scherp geprofileerde schroefdraad van de kunststof schroef het spatbord goed afsluit. Het spatbord wordt leeg en individueel verpakt geleverd. Polyform produceert de F-serie al meer dan 50 jaar en is een van 's werelds grootste producenten van kunststof spatborden en boeien. De spatborden worden vervaardigd in een door Polyform gepatenteerd proces, waardoor het mogelijk is om ze in één stuk te produceren. Het beslissende voordeel is dat er geen naden zijn die het zwakste deel uitmaken van normale spatborden.

€ 45,99* € 59,00* (22.05% bespaard)
%
Polyform stootwillen type G-4 - wit, 58,4 x 16,5cm
Polyform US stootwillen Type - G - PFG-4W stootwillen Lengte 58,4cm Diameter 16,5cm

€ 32,99* € 46,50* (29.05% bespaard)