Plastimo Windbreaker Blauw 60 mm

€ 43,99

% € 52,36* (15.99% bespaard)

Niet langer beschikbaar

Productnummer: PL-100-100-085

Plastimo Windbreaker Blauw 60 mm

Flexibele ventilatieroosters in gedompeld PVC: een van Plastimo's bekendste producten, geleverd aan alle grote scheepsbouwers. Flexibel, glanzend PVC, UV-bestendig. Verkrijgbaar met marineblauwe of rode binnenvoering.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Vetus dekventilator UFO, AISI 316
Vetus dekventilator UFO, AISI 316 Type UFO en UFOTRANS - dekventilatoren Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, mooi design Deze modellen zijn gemaakt van roestvast staal, zijn niet afsluitbaar en zorgen dus voor permanente ventilatie. Deze terrasventilatoren zijn regen- en spatwaterdicht en de buitenkant is hoogglans gepolijst. Ze kunnen ook worden gebruikt in combinatie met onze elektrische afzuigventilatoren. Specificatie - Luchtdoorlaat: 31,8 cm2 - TRANS-versie is doorschijnend - Muggengaas en binnenste eindring inbegrepen CE-markering: AII Muggengaas en binnenste kunststof afdekring inbegrepen

€ 57,99* € 65,00* (10.78% bespaard)
%
Vetus dekventilator UFO TRANS, AISI 316, doorschijnend
Vetus dekventilator UFO TRANS, AISI 316, doorschijnend Type UFO en UFOTRANS - Dekventilatoren Betrouwbare en eenvoudige bediening, mooi ontwerp Deze modellen zijn gemaakt van roestvast staal, zijn niet afsluitbaar en zorgen dus voor permanente ventilatie. Deze ventilatoren zijn regen- en spatwaterdicht en de buitenkant is hoogglans gepolijst. Ze kunnen ook worden gebruikt in combinatie met onze elektrische afzuigventilatoren. Specificatie - Luchtdoorlaat: 31,8 cm2 - TRANS-versie is doorschijnend - Muggengaas en kunststof binnensluitring inbegrepen in de levering    

€ 65,99* € 73,99* (10.81% bespaard)
%
Plastimo Windbreaker Blauw Pvc 80 mm
Plastimo Windscherm Blauw Pvc 80 mmFlexibele PVC-ontluchters voor motorkappen: een van Plastimo's bekendste producten, geleverd aan alle grote scheepsbouwers.Flexibel, glanzend PVC, UV-bestendig.Verkrijgbaar met marineblauwe of rode binnenvoering.

€ 50,99* € 59,74* (14.65% bespaard)
%
Majoni stootwil fender Star 15 - kleur marine, lengte 45cm
Majoni stootwillen Star 15 - kleur marine, lengte 45cmDeze fender van Majoni/Talamex behoort door zijn vorm tot de standaard stootwillen. Deze stootwil is voorzien van twee stabiele ogen voor een betrouwbare bevestiging aan de boot. Hij is opblaasbaar en voorzien van een kogelventiel van de fabrikant. Voor dit kogelventiel bieden wij een speciale ventieladapter waarmee de stootwil kan worden opgeblazen met een willekeurige fiets- of autoluchtpomp. Deze stootwil wordt zonder lucht en per stuk verpakt geleverd. LET OP: De stootwillen mogen worden gevuld met een maximale luchtdruk van 0,2 bar.

€ 9,99* € 16,90* (40.89% bespaard)
%
Plastimo Bevestigingsstang Voor Mooring Lines 111 cm
Plastimo bevestigingsstang voor meertouwen 111 cm Plastimo meerpaalDankzij de trosbevestigingsstang kunt u zonder problemen manoeuvreren bij het aan- en ontmeren: de trossen zijn binnen handbereik zonder dat een bemanningslid hoeft uit te stappen.Lengte : 111 cm.

€ 58,99* € 69,02* (14.53% bespaard)