Plastimo Plasticlip donkergrijs met band

€ 49,99

% € 58,79* (14.97% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-067

Plastimo Plasticlip donkergrijs met band

Voor het bevestigen van een windsurfplank, surfplank, stand-up paddle of wakeboard aan de steunen van de boot. Inclusief: 2 Plasticlips voor elke horizontale of verticale buis met een diameter van 18,5 tot 25,5 mm. 2x2 m spanband met Fix-Lock. Inclusief schroeven en moeren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Plasticlip lichtgrijs voor buis
Plastimo Plasticlip lichtgrijs voor buisOorspronkelijk bedoeld voor signaalverlichting. Ook geschikt voor elke buis met een diameter van 40 tot 45 mm, zoals roeren, peddels, enz. Inclusief: 1 Plasticlip, voor elke horizontale of verticale buis met een diameter van 18,5 tot 25,5 mm. 1 klem.

€ 18,99* € 19,92* (4.67% bespaard)
%
Plastimo Plasticlip lichtgrijs standaard
Plastimo Plasticlip lichtgrijs standaard

€ 18,99* € 19,42* (2.21% bespaard)
De Nylon Clips van Plastimo voor Bevestiging op Buis
De Nylon Clips van Plastimo voor Bevestiging op BuisTer vervanging van artikel 40205 Plastimo Beugel voor Boei, 2 stuks zijn nodig!!!!

€ 5,99*
%
DEAL: Talamex Aqualine QLS200 opblaasbare rubberboot met lattenbodem, lengte 2,00m, grijs
Talamex Aqualine QLS200 opblaasboot met bodem, lengte 200cm, breedte 134cm, breedte 134cm, grijs De Talamex Aqualine opblaasboot met een lengte van 2,00 meter is een optimale tenderboot voor een klein jacht, waarop 2 personen vervoerd kunnen worden, met een maximaal laadvermogen van 300 kg. Deze opblaasbare boot kan klein verpakt zijn en heeft weinig opbergruimte nodig op een jacht, omdat dit, zoals iedereen weet, meestal beperkt is op een jacht. Door de lattenbodem is het gewicht van de opblaasbare boot laag en zeer gemakkelijk op te rollen. De opblaasbare boot is zeer snel op te starten omdat hij alleen nog maar uitgerold hoeft te worden en de drie kamers met lucht gevuld hoeven te worden met behulp van de meegeleverde dubbele-liftpomp om de juiste druk te genereren. Dit driekamersysteem zorgt voor de veiligheid van de personen die in de opblaasboot zitten, want bij luchtverlies in één kamer blijft de opblaasboot dankzij de twee extra kamers boven water. De opblaasbare boot is uitgerust met een eenrichtingskimklep, waardoor het water dat de boot is binnengedrongen weer overboord kan worden gebracht. De Talamex Aqualine is uitgerust met een schuifstang die de slang van de boot beschermt tegen beschadigingen, zodat de boot niet beschadigd raakt wanneer deze aan de kade of steiger is afgemeerd. De opblaasbare boot heeft robuuste roestvrijstalen trekogen, die een eenvoudige bevestiging aan de steiger mogelijk maken. De peddels van de bijboot zijn gemaakt van massief aluminium. De opblaasbare boot wordt geleverd met een in verschillende standen verstelbare bank, die bovendien comfortabel op de opblaasbare boot kan zitten, waarvoor de opblaasbare boot is uitgerust met een lange grijplijn, zodat niemand overboord hoeft te gaan.De Talamex Aqualine, gewoon het ideale instapmodel, of het nu gaat om een bijboot of een vrijetijdsbesteding. De volgende accessoires zijn bij de levering inbegrepen:ReparatiesetBenchAluminiumpeddel Roestvrij stalen trekogen AnkerkabelVerpakkingszak Handpomp Gewicht incl. peddel: 16,8 kg Slangdiameter: 36cmMax. Laadvermogen: 300 kg

€ 399,90* € 549,00* (27.16% bespaard)
%
Plastimo Plasticlip donkergrijs standaard
Plastimo Plasticlip donkergrijs standaard Multifunctionele houder voor universele bevestigingen (kompas, elektronische instrumenten, reddingsboei, fender...). Geschikt voor gebruik met banden van max. 25 mm breed. Geleverd met schroeven en moeren.

€ 20,99* € 25,35* (17.2% bespaard)