Plastimo Marina servies 16 delig, rond

€ 91,99

% € 105,91* (13.14% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-446

Plastimo Marina servies 16 delig, rond

Plastimo - Coulurmer servies serie

Eersteklas melamine
Het lichte en oersterke Couleurmer servies ziet er beslist uit als keramisch servies.
Kenmerkend is het melamineprocédé met 3 bakfasen en een glazuurlaag als eindlaag. Couleurmer servies combineert daarom een hoogglanzend gelakt oppervlak met een maximale duurzaamheid. De melamine is vrij van bisfenol A en vaatwasmachinebestendig.

Elegante traditionele patronen en kleuren
Omdat de melamine in de massa wordt geverfd, zijn de heldere kleuren uiterst duurzaam. Couleurmer heeft vier trendy patronen ontworpen met Franse 'art de la table' flair.
Marina en South Pacific hebben traditionele mariene patronen, kompasroos en rifknopen met een stijlvolle grafische behandeling.
South Pacific is verkrijgbaar in ronde en vierkante vormen. De Coral Reef-reeks heeft levendige grijze en rood/oranje koraalpatronen.
De Atoll-reeks heeft een pastelblauwe textuur zonder extra afbeeldingen, zeer trendy en uiterst elegant

 

4 dinerborden
4 soepborden
4 dessertborden
4 bekers

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo bestek set 24-delig. roestvrij staal rvs met anker motief
Plastimo bestekset 24-delig. Gemaakt van roestvrij staal met anker motief.Vaatwasmachinebestendig.

€ 56,99* € 66,04* (13.7% bespaard)
%
Plastimo Atoll 12-delig servies Rond
Plastimo Atoll 12-delig servies RondPlastimo - Coulurmer servies seriePremium melamineHet lichte en oersterke Couleurmer servies ziet er absoluut uit als keramisch servies.Kenmerkend is het melamineprocédé met 3 bakfasen en een glazuurlaag als eindlaag. Couleurmer servies combineert daarom een hoogglanzend gelakt oppervlak met een maximale duurzaamheid. De melamine is vrij van bisfenol A en vaatwasmachinebestendig.Elegante traditionele patronen en kleurenOmdat de melamine in de massa wordt geverfd, zijn de heldere kleuren uiterst duurzaam. Couleurmer heeft vier trendy patronen ontworpen met Franse 'art de la table' flair.Marina en South Pacific hebben traditionele mariene patronen, kompasroos en rifknoop met een stijlvolle grafische behandeling. South Pacific is verkrijgbaar in ronde en vierkante vormen. De Coral Reef-reeks heeft levendige grijze en rood/oranje koraalpatronen. De Atoll-reeks heeft een pastelblauwe textuur zonder extra afbeeldingen, zeer trendy en uiterst elegant4 dinerborden4 soepborden4 dessertborden

€ 72,99* € 83,06* (12.12% bespaard)
%
Plastimo Marina Bestek 24-delig.
Plastimo Marina bestekset 24 st.Bestekset 24 stuks MARINA inox en ABS handvat, vaatwasmachinebestendigRoestvrij staal + ABS

€ 54,99* € 65,21* (15.67% bespaard)