Plastimo Kompas Wedstrijd 101 Wit/Wit

€ 166,99

% € 192,78* (13.38% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-351

Plastimo Kompas Wedstrijd 101 Wit/Wit

Zeilboten vanaf 9 m (30 ft +).
s Werelds nr. 1 zeilkompas: dubbele aflezing, grote haarscherpe kaart en een geweldige uitstraling in de kuip.
De Contest 101 is het benchmark kompas in het Plastimo assortiment: miljoenen zeilers wereldwijd houden koers met hun Contest kompas.
Dankzij de exclusieve montagemogelijkheden kan hij op alle schotten worden geïnstalleerd, ongeacht de dikte.

Dubbel lezen : uitgevonden door Plastimo en nog steeds de favoriet van miljoenen zeilers die het op prijs stellen de koers te allen tijde te kunnen volgen, zowel vanuit de kuip als vanuit de kajuitzijde.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Kompas Wedstrijd 101 Tactiek Z/Abc
Plastimo Kompas Wedstrijd 101 Tactiek Z/AbcDinghy's, catamarans en sportboten van 8 tot 12 m (26 tot 40 voet).De raceversie van de legendarische Contest 101, met tactische kaart.Combineert de functies van:Hoofdstuurkompas, vanaf het horizontale oppervlak van de kaart. De koers wordt afgelezen van de rubberen lijnen die in het onderste deel van de schelp zijn aangebracht.Tactisch kompas, van het verticale deel van de kaart (directe aflezing). De tactische ploeg hoeft maar één nummer te onthouden voor de 3 etappes van een Olympisch parcours.

€ 197,99* € 223,72* (11.5% bespaard)
%
Plastimo Kompas Contest 101 - zwart, met rode roos
Plastimo Contest 101 kompas - zwart, met rode roos Het grote voordeel van de Contest 101 van Plastimo is dat hij zowel vanuit de kuip als van binnenuit de boot kan worden afgelezen. De binnenverlichting met wit licht zorgt ervoor dat u nooit de weg kwijtraakt, zelfs niet in het donker. De kompasroos heeft een schijnbare diameter van 100 mm en is voorzien van een verticale en een horizontale schaalverdeling, zodat hij gemakkelijk vanuit elke hoek kan worden afgelezen. De schaalverdeling op de behuizing kan worden gebruikt als hellingshoekmeter. Het kompas is ontworpen voor zeilboten van meer dan 9 m en kan in vrijwel alle schotten worden ingebouwd. Een beschermhoes en boormal worden bij de bestelling geleverd.

€ 166,99* € 192,78* (13.38% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 100 - blauw, met belichting
Plastimo kompas Iris 100 - blauwe behuizing, met belichting De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd.  Dankzij de ingebouwde verlichting kan de roos zelfs in het donker zonder problemen worden afgelezen. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.  

€ 131,99* € 152,32* (13.35% bespaard)