Plastimo Kompas Offshore 75 - witte kompasring, met witte roos

€ 76,99

% € 88,42* (12.93% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-270-295-142

Plastimo Offshore 75 kompas - witte kompasring, met witte roos, met verlichting.

Het Offshore 75 kompas van Plastimo is ontworpen voor motorboten met een lengte van 5 tot 8 meter. Dit kompas wordt gekenmerkt door zijn hoge weerstand tegen trillingen. Dankzij de ingebouwde trillingsdemper, een speciaal gedempt rozensysteem, is het kompas altijd goed afleesbaar, zelfs bij sterke trillingen veroorzaakt door de deining. Het kompas is waterafstotend, UV-bestendig en krasbestendig. Het binnenmembraan heeft een grote expansiecapaciteit voor volumeschommelingen. Het voorkomt de vorming van luchtbellen die het gevolg kunnen zijn van temperatuurschommelingen en atmosferische druk. Het kegelvormige rozet van de Offshore 75 heeft een schaalverdeling van 5° en een schijnbare diameter van 70 mm. De geïntegreerde interne verlichting van het kompas zorgt voor een goede leesbaarheid, zelfs in het donker. Bij de bestelling zijn de clip-on scribe, verzonken schroeven en een boormal inbegrepen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Kompas Olympic 95 Wit Conische Roos
Plastimo Kompas Olympic 95 Wit Conische Roos Zeilboten tot 9 m (30 ft).Uiterst stabiele en betrouwbare aflezing, ongeacht de hellingshoek en de weersomstandigheden.Vlak op horizontaal oppervlak : compact ontwerp.

€ 105,99* € 122,57* (13.53% bespaard)
%
Plastimo Kompas Off115 Wit Inbouw, Wit Hol R
Plastimo Kompas Off115 Wit Inbouw, Wit Hol R

€ 160,99* € 182,07* (11.58% bespaard)
%
Plastimo Offshore 75 Kompas, Zwart, Installatie
Plastimo Offshore 75 Kompas, Zwart, InstallatiePlastimo - Offshore 75 KompasHet Offshore 75 kompas profiteert van alle knowhow en industriële technologie van Plastimo op het gebied vankompas productie.Uitgerust met het 'Vibration Absorber' systeem, heeft de Offshore 75 rose een uitzonderlijke stabiliteit in alle navigatieomstandigheden.stabiliteit - en dat onder alle navigatieomstandigheden.Boot grootte: Motorboten van 5 tot 8 meter.Roos: kegelvormige roos met 5° schaalverdeling. Schijnbare Ø van de roos : 70 mm. Koersherhaling om de 30°.Type installatie- Installatie : horizontaal, verticaal of schuin.- Minisokkel : horizontaal gemonteerd op een klemschijf (meegeleverd) om het kompas aan en uit te klippen.- Met montagebeugel : horizontaal of schuin. Verwijderbaar met klemschijf.Weerstand tegen trillingen: "Vibratie Absorber" speciaal gedempt rozensysteem.Controlelijnen: 1 controlelijn.Compensatie: Als accessoire (voor minisokkel- en beugelmodellen).Verlichting: Standaard geleverd (1 lamp 12 Vcc) op Offshore modellen. Geen verlichting op Offshore Basic modellen.Bij de levering inbegrepen: Clip ring + schroef set voor mini basis en beugel modellen.ISO 613 goedkeuring.Zwarte roos, zwarte behuizingmet verlichtingverzonken, vlakke montageoud artikelnr.: 48833

€ 76,99* € 88,42* (12.93% bespaard)
%
Plastimo kompas Offshore95 zwart, conische Kaart
Plastimo kompas offshore95 zwart, conische kaart   Motorboten van 6 tot 10 m (19 tot 33 ft).   Installatie - Inbouwmontage op horizontaal dashboard: compact ontwerp, uitwisselbaar met Offshore 90 en de meeste kompassen van dezelfde grootte. - Montagebeugel: brede en stabiele montagevoet absorbeert trillingen. De montage kan onder elke hoek gebeuren, op voorwaarde dat het kompas en de kaarteenheid steeds horizontaal blijven. Het kompas met beugel kan ook worden verwijderd als het is uitgerust met een klemplaat.  

€ 95,99* € 110,43* (13.08% bespaard)
%
Plafondinbouwset Plastimo
Plafondinbouwset Plastimo

€ 25,99* € 31,54* (17.6% bespaard)
%
Plastimo Offshore 75 Kompas, Wit, Mini Base
Plastimo Offshore 75 Kompas, Wit, Mini BasePlastimo - Offshore 75 KompasHet Offshore 75 kompas profiteert van alle knowhow en industriële technologie van Plastimo op het gebied vankompas productie.Uitgerust met het 'Vibration Absorber' systeem, heeft de Offshore 75 rose een uitzonderlijke stabiliteit in alle navigatieomstandigheden.stabiliteit - en dat onder alle navigatieomstandigheden.Boot grootte: Motorboten van 5 tot 8 meter.Roos: kegelvormige roos met 5° schaalverdeling. Schijnbare Ø van de roos : 70 mm. Koersherhaling om de 30°.Type installatie- Installatie : horizontaal, verticaal of schuin.- Minisokkel : horizontaal gemonteerd op een klemschijf (meegeleverd) om het kompas aan en uit te klippen.- Met montagebeugel : horizontaal of schuin. Verwijderbaar met klemschijf.Weerstand tegen trillingen: "Vibratie Absorber" speciaal gedempt rozensysteem.Controlelijnen: 1 controlelijn.Compensatie: Als accessoire (voor minisokkel- en beugelmodellen).Verlichting: Standaard geleverd (1 lamp 12 Vcc) op Offshore modellen. Geen verlichting op Offshore Basic modellen.Bij de levering inbegrepen: Clip ring + schroef set voor mini basis en beugel modellen.ISO 613 goedkeuring.witte roos, witte behuizingmet verlichtingMini voet, vlakke montage

€ 83,99* € 96,51* (12.97% bespaard)