Plastimo kompas Iris 100 - geel, met belichting

€ 131,99

% € 152,32* (13.35% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-270-295-114

Plastimo kompas Iris 100 - gele behuizing, met belichting

De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd.  Dankzij de ingebouwde verlichting kan de roos zelfs in het donker zonder problemen worden afgelezen. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo kompas Iris 100 - blauw, zonder belichting
Plastimo kompas Iris 100 - blauwe behuizing, zonder belichting Het Plastimo Iris 100 is een kompas dat universeel te gebruiken is. Voor degenen die niet alleen op elektronische apparaten willen vertrouwen, is het Plastimo Iris 100 kompas de juiste keuze. Dit kompas kan niet alleen worden gebruikt voor de peiling, maar ook voor de routeberekening. De Iris 100 kan op de boot worden gemonteerd - in alle mogelijke hoeken en variaties. De grafiek van de Plastimo Iris 100 reageert snel en precies op beweging en draait terug in de juiste positie. Het kompas kan snel en eenvoudig uit het montagesysteem worden gehaald. Een elastische bevestiging zorgt ervoor dat de gevoelige interne werking van de Iris 100 beschermd blijft tegen schokken. Het zorgt er ook voor dat het Plastimo kompas comfortabel in de hand ligt. De Plastimo Iris 100 bestaat met of zonder verlichting. Deze versie is zonder verlichting, wat betekent dat er geen LED-verlichting is, waardoor het makkelijker is om het kompas bij slecht zicht te lezen. Dankzij zijn eigenschappen is de Iris 100 ideaal voor kleine boten zoals dinghys, kajaks of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram en wordt met een draagkoffer, beugel en schroeven geleverd.

€ 96,99* € 111,98* (13.39% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 100 - geel, zonder belichting
Plastimo kompas Iris 100 - gele behuizing, zonder belichting De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.  

€ 96,99* € 111,98* (13.39% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 100 - blauw, met belichting
Plastimo kompas Iris 100 - blauwe behuizing, met belichting De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd.  Dankzij de ingebouwde verlichting kan de roos zelfs in het donker zonder problemen worden afgelezen. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.  

€ 131,99* € 152,32* (13.35% bespaard)
%
Plastimo Offshore 105 Kompas Wit , Conisch Zwart Roze
Plastimo Offshore 105 Kompas Wit , Conisch Zwart Roze Motorboten 5 tot 10 m (17 tot 33 ft).Het beroemde offshore-kompas met ingebouwde scharnierende motorkap, het meest populair op open dagboten, RIB's, motorkruisers en catamarans....Inbouw- of beugelmontage, aan te passen aan elk roer of dashboard en zorgt voor optimale afleesbaarheid.Het magnetische celontwerp bevat schokdempers voor extra weerstand tegen trillingen en schokken van de romp.

€ 152,99* € 176,12* (13.13% bespaard)