Plastimo kompas Iris 100 - blauw, met belichting

€ 131,99

% € 152,32* (13.35% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-270-295-112

Plastimo kompas Iris 100 - blauwe behuizing, met belichting

De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd.  Dankzij de ingebouwde verlichting kan de roos zelfs in het donker zonder problemen worden afgelezen. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Kompas Contest 130 Wit met Houder
Plastimo Kompas Contest 130 Wit met beugelZeil- of motorjachten vanaf 9 m (30 voet+).Ideaal voor zeil- en motorcatamarans.Ingebouwd kompas voor op het dek, dashboard of stuurstand.De zonneklep maakt een perfect zicht op de kaart mogelijk vanuit een kijkhoek van meer dan 200°.SOLAS-MED goedgekeurd: even geschikt voor beroepsvissersboten als voor koopvaardijschepen.

€ 213,99* € 251,09* (14.78% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 100 - blauw, zonder belichting
Plastimo kompas Iris 100 - blauwe behuizing, zonder belichting Het Plastimo Iris 100 is een kompas dat universeel te gebruiken is. Voor degenen die niet alleen op elektronische apparaten willen vertrouwen, is het Plastimo Iris 100 kompas de juiste keuze. Dit kompas kan niet alleen worden gebruikt voor de peiling, maar ook voor de routeberekening. De Iris 100 kan op de boot worden gemonteerd - in alle mogelijke hoeken en variaties. De grafiek van de Plastimo Iris 100 reageert snel en precies op beweging en draait terug in de juiste positie. Het kompas kan snel en eenvoudig uit het montagesysteem worden gehaald. Een elastische bevestiging zorgt ervoor dat de gevoelige interne werking van de Iris 100 beschermd blijft tegen schokken. Het zorgt er ook voor dat het Plastimo kompas comfortabel in de hand ligt. De Plastimo Iris 100 bestaat met of zonder verlichting. Deze versie is zonder verlichting, wat betekent dat er geen LED-verlichting is, waardoor het makkelijker is om het kompas bij slecht zicht te lezen. Dankzij zijn eigenschappen is de Iris 100 ideaal voor kleine boten zoals dinghys, kajaks of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram en wordt met een draagkoffer, beugel en schroeven geleverd.

€ 96,99* € 111,98* (13.39% bespaard)
%
Plastimo Kompas Wedstrijd 101 Wit/Wit
Plastimo Kompas Wedstrijd 101 Wit/WitZeilboten vanaf 9 m (30 ft +).s Werelds nr. 1 zeilkompas: dubbele aflezing, grote haarscherpe kaart en een geweldige uitstraling in de kuip.De Contest 101 is het benchmark kompas in het Plastimo assortiment: miljoenen zeilers wereldwijd houden koers met hun Contest kompas.Dankzij de exclusieve montagemogelijkheden kan hij op alle schotten worden geïnstalleerd, ongeacht de dikte.Dubbel lezen : uitgevonden door Plastimo en nog steeds de favoriet van miljoenen zeilers die het op prijs stellen de koers te allen tijde te kunnen volgen, zowel vanuit de kuip als vanuit de kajuitzijde.

€ 166,99* € 192,78* (13.38% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 100 - geel, zonder belichting
Plastimo kompas Iris 100 - gele behuizing, zonder belichting De Iris 100 is een universeel handkompas van Plastimo. Het kompas kan eenvoudig uit de houder worden gedemonteerd. Een elastische hoes beschermt het kompas tegen schokken. De kompasroos is zowel van boven als van voren af te lezen. De magnetische onderdelen zorgen ervoor dat het altijd horizontaal blijft, ongeacht de mate waarin het kompas is gemonteerd. De kenmerken maken de Iris 100 ideaal voor kleinere boten zoals dinghy, kajak of kleine vissersboten. Het kompas heeft een gewicht van 295 gram. Het wordt geleverd met een draagtas, houder en schroeven.  

€ 96,99* € 111,98* (13.39% bespaard)
Vetus halogeenlamp 24V/10W
Vetus halogeenlamp 24V/10W

€ 1,99*
Garmin VEU012R zeekaart Middellandse Zee, Italiaanse westkust
Garmin Nautische Kaart VEU012R Middellandse Zee, Tyrreense Zee Uitstekende dekking, helderheid en details met kustkaarten die geïntegreerde gegevens van Garmin en Navionics® bevatten. Auto Guidance1 berekent snel een voorgestelde route aan de hand van de diepgang en doorvaarthoogte van het schip en toont een voorgestelde route. Reliëfschaduw is beschikbaar in bepaalde gebieden (te downloaden via de ActiveCaptain app). Dit combineert kleuren en arceringen om gemakkelijk te evalueren, duidelijke weergaven van bodemstructuren te bieden. Dieptebereik arcering voor maximaal 10 dieptebereiken. Hierdoor kunt u direct dieptes herkennen die een gevaar vormen voor uw boot. Dieptelijnen tot 30 cm (1 voet) voor een nauwkeurigere weergave van waterbodemstructuren en geoptimaliseerde viskaarten. Om een duidelijke visualisatie te krijgen van ondiep water dat je moet vermijden, kun je de door jou opgegeven diepte individueel arceren en weet je welk gebied je moet vermijden. Vertrouw op een uitstekende dekking en duidelijke details voor uw vaartochten. BlueChart® g3 Vision-kaarten bieden toonaangevende dekking, helderheid en details die Garmin- en Navionics®-gegevens combineren. Routesuggestie Of u nu gaat vissen of varen, selecteer een punt en krijg een route die de algemene koers en nabijgelegen obstakels op een veilige diepte weergeeft. Reliëf arcering Deze geweldige schaduwfunctie is beschikbaar voor het VK, Ierland, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Noorwegen. Het combineert kleuren en schaduwen om gemakkelijk de bodemstructuren te kunnen beoordelen. Dit maakt het gemakkelijker om kunstmatige riffen, onderwaterplanken en meer te vinden. Relief Shading is beschikbaar als download via de ActiveCaptain® app. Dieptebereik arcering Deze functie geeft in hoge resolutie dieptebereik arceringen weer voor maximaal 10 dieptebereiken, zodat u in één oogopslag de opgegeven doeldiepte kunt zien. Arcering ondiep water Voor een duidelijke indicatie van ondiep water dat vermeden moet worden, maakt deze functie arcering mogelijk op een door de gebruiker opgegeven diepte. Gedetailleerde dieptecontouren BlueChart g3-kaarten geven dieptecontouren tot 30 cm (1 voet) weer, waardoor de bodemstructuren van het water nauwkeuriger worden weergegeven. Het resultaat zijn geoptimaliseerde viskaarten en extra details in vismeren, kanalen en andere havens. Satellietbeelden met hoge resolutie Satellietbeelden met hoge resolutie en overlappende navigatiekaarten geven een realistisch beeld van de omgeving. De kaartweergave is realistischer dan die van bijna al onze andere kaartplotters en zal een grote hulp zijn wanneer je onbekende havens binnenvaart. FishEye-weergave Dit onderwaterperspectief biedt een 3D-visualisatie van de bodem en contouren zoals ze onder de waterlijn verschijnen. Voeg echoloodgegevens toe voor een weergave op maat. MarinerEye-weergave Deze weergave geeft de omstandigheden boven en onder water driedimensionaal weer. Luchtfoto's

€ 299,99*