Plastimo Beugel Voor Iris 100 Kompas

€ 10,99

% € 11,76* (6.55% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-072

Plastimo Beugel Voor Iris 100 Kompas

Het Iris 100 kompas wordt oorspronkelijk geleverd met een beugel. U kunt een of meer beugels bevestigen voor extra kompasstations: in de cockpit, op de kaartentafel, enz. Met een enkel kompas en meerdere houders, volgt het kompas u rond de boot en is het meteen veilig. Met ten minste twee bevestigingen kunt u optimaal gebruik maken van de multi-positionele functie van uw Iris 100.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Bevestigingsbeugel Zwart Voor Offshore 135 Kompas
Plastimo Bevestigingsbeugel Zwart Voor Offshore 135 KompasDe bevestigingsbeugel houdt het kompas uit de buurt van het dashboard en voorkomt mogelijke storing door andere apparatuur of metalen voorwerpen.De optionele beugel biedt extra montagemogelijkheden, hetzij op een horizontaal oppervlak om uitsnijding van het dashboard te voorkomen, hetzij op een verticale scheidingswand.De beugel schuift op een montageplaat en kan na gebruik gemakkelijk worden verwijderd om het kompas tegen diefstal te beschermen.Afgezien van de esthetische voordelen heeft de beugel ook het voordeel dat hij het kompas isoleert van het dashboard, waardoor mogelijke interferentie van andere instrumenten en metalen voorwerpen wordt beperkt.

€ 27,99* € 33,20* (15.69% bespaard)
%
Plastimo Beschermkap Wit voor Kompas Offshore 95 Mini Wedstrijd 2 Olympisch 95
Plastimo Beschermhoes Wit voor Kompas Offshore 95+ Mini Contest 2+ Olympic 95Wit plastic deksel.(Bijgeleverd bij het originele kompas, hier aangeboden als reserveonderdeel).

€ 13,99* € 14,57* (3.98% bespaard)
%
Plastimo Kompas Contest 101 - zwart, met rode roos
Plastimo Contest 101 kompas - zwart, met rode roos Het grote voordeel van de Contest 101 van Plastimo is dat hij zowel vanuit de kuip als van binnenuit de boot kan worden afgelezen. De binnenverlichting met wit licht zorgt ervoor dat u nooit de weg kwijtraakt, zelfs niet in het donker. De kompasroos heeft een schijnbare diameter van 100 mm en is voorzien van een verticale en een horizontale schaalverdeling, zodat hij gemakkelijk vanuit elke hoek kan worden afgelezen. De schaalverdeling op de behuizing kan worden gebruikt als hellingshoekmeter. Het kompas is ontworpen voor zeilboten van meer dan 9 m en kan in vrijwel alle schotten worden ingebouwd. Een beschermhoes en boormal worden bij de bestelling geleverd.

€ 166,99* € 192,78* (13.38% bespaard)