International Super Gloss aflak - pacifisch blauw 208, 750ml

€ 28,99

% € 51,11* (43.28% bespaard)
Inhoud: 750 Milliliter (€ 38,65* / 1L)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: IN-209-352-155

International Super Gloss aflak - pacifisch blauw 208, 750ml

Zeer eenvoudig aan te brengen zelfs bij lagere temperaturen, Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag met een geweldige duurzaamheid te bereiken geminimaliseerd.

Super Gloss HS is een hoogglans aflak met een laag VOS­gehalte (Vluchtige Organische Stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Zeer eenvoudig aante brengen, zelfs bij lagere temperaturen; de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1­2 lagen. Super Gloss HS kan worden aangebracht met eenroller, zonder na te strijken met de kwast, hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd.

Goed om te weten

  • Ontwikkeld voor rolapplicatie
  • U krijgt volledige afdekking met 1-2 lagen
  • De High Solid formulering betekent ‘meer verf, minder oplosmiddel’ en hierdoor heeft Super Gloss HS ook een verminderde geurbelasting voor een meer aangename werkomgeving.
Entzündlich Giftig
Aantal lagen: 1 Laag, 2 Lagen
Containergrootte: 750 ml
Gevarenaanduidingen H-zinnen: H226: Ontvlambare vloeistoffen, gevarencategorie 3, H336: Specifieke doelorgaantoxiciteit bij eenmalige blootstelling, gevarencategorie 3, narcotische werking
Glansniveau: Hoogglans
Kleur: Grijs 224
Signaalwoord: Attentie
Verwerkingsmethode: Kwast, Roller

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Yachtcare Refinish Premium Gloss bootspoets - 500ml
Yachtcare Refinish Premium Gloss bootspoets - 500ml Om de uitgekalkte, matte of verweerde gelcoatoppervlakken nog beter te onderhouden, hebben de refit-specialisten van Yachtcare een eersteklas PTFE-polish aan hun assortiment toegevoegd. Eerst wordt het matte oppervlak met de slijp- en polijstpasta REFINISH-1 tot hoogglans bewerkt. Vervolgens zorgt REFINISH PREMIUM GLOSS voor een perfecte glans inclusief UV-bescherming. De gelcoat biedt een langdurige, hoogglanzende oppervlaktebescherming tegen vuil en weersinvloeden. Ook nieuwe gelcoat- of lakoppervlakken moeten vanaf het begin met REFINISH PREMIUM GLOSS worden geconserveerd. Materiaalgegevens Inhoud: 500 ml Kleur: wit Opbrengst: ca. 50ml/m²

Inhoud: 0.5 Liter (€ 29,98* / 1 Liter)

€ 14,99* € 18,40* (18.53% bespaard)