HS Sprenger Micro XS blok 6mm - kantelbaar afbuigblok

€ 37,99

% € 40,45* (6.08% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: SP-218-650-306

HS Sprenger Micro XS blok 6mm - kantelbaar afbuigblok

Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw.

Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vast (staand)
Schijfdiameter: 16-25 mm, 19 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Polyform stootwillen type G-3 - zwart, 50,8 x 14cm
Polyform US stootwillen Type - G - PFG-3S stootwillen Lengte 50,8 cm Diameter 14 cm

€ 22,99* € 33,50* (31.37% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs, inlaatblok
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs, inlaatblok Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 35,99* € 38,40* (6.28% bespaard)