Hella Marine NaviLED PRO navigatieverlichting tweekleur - witte behuizing

€ 160,99

% € 201,11* (19.95% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HM-012-037-172

Hella Marine NaviLED PRO navigatieverlichting tweekleur - witte behuizing

Extreem laag stroomverbruik
Minder dan 2 W (<0,17 A @ 12 W / <0,08 A @ 24 W)

Absoluut onderhoudsvrij
Een echte 'Fit and Forget'-oplossing voor de veeleisende en veiligheidsbewuste booteigenaar

Multivolt 9-33V DC
Volledige lichtopbrengst en reikwijdte, zelfs bij spanningsschommelingen in het boordnet en lage accuspanning

Innovatieve zelfcontroletechniek
Voor een betrouwbare, langdurige veiligheid op zee

Lenzen beschikbaar in twee high-tech materialen
Afhankelijk van de toepassingen in beproefde PMMA of - voor bijzonder hoge eisen aan de slagsterkte - voor het eerst in glashelder polyamide.

Hermetisch afgesloten
IP 67 gecertificeerd

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Aqua Signal serie 34 navigatieverlichting/ankerlicht LED driekleur - zwarte behuizing
Aqua Signal serie 34 navigatieverlichting/ankerlicht LED driekleur - zwarte behuizing Aqua Signal biedt met de serie 34 een opvolger voor de serie 32. Door kleine technische aanpassingen wordt het ankerlicht gecertificeerd door het “Bundesamts für Seeschifffahrt und Hydrographie” (engels: Federal Maritime and Hydrographic Agency). De behuizing van de driekleurige navigatieverlichting is gemaakt van polycarbonaat en beschermt het ankerlicht tegen zeewater en UV-straling. Het ankerlicht heeft een reikwijdte van 2 zeemijlen zodat je de motor- of zeilboot al van ver kunt zien. Deze navigatieverlichting driekleur heeft een lichtvermogen van 1.0W voor anker en 1.9W voor de drie kleuren. Het is geschikt voor schepen tot 20 meter of 65 voet.

€ 208,99* € 249,00* (16.07% bespaard)
%
Hella Marine NaviLED PRO navigatieverlichting tweekleur - zwarte behuizing
Hella Marine NaviLED PRO navigatieverlichting tweekleur - zwarte behuizing Extreem laag stroomverbruik Minder dan 2 W (<0,17 A @ 12 W / <0,08 A @ 24 W) Absoluut onderhoudsvrij Een echte 'Fit and Forget'-oplossing voor de veeleisende en veiligheidsbewuste booteigenaar Multivolt 9-33V DC Volledige lichtopbrengst en reikwijdte, zelfs bij spanningsschommelingen in het boordnet en lage accuspanning Innovatieve zelfcontroletechniek Voor een betrouwbare, langdurige veiligheid op zee Lenzen beschikbaar in twee high-tech materialen Afhankelijk van de toepassingen in beproefde PMMA of - voor bijzonder hoge eisen aan de slagsterkte - voor het eerst in glashelder polyamide. Hermetisch afgesloten IP 67 gecertificeerd

€ 160,99* € 201,11* (19.95% bespaard)
%
Hella Marine serie 2984 ankerlicht easy fit - witte behuizing
Hella Marine serie 2984 ankerlicht easy fit - witte behuizing Met het Easy Fit systeem van Hella Marine kan de lantaarn eenvoudig worden gedemonteerd - zonder gebruik te maken van gereedschap en kabels te verwijderen. De meegeleverde afdekhoes biedt bescherming tegen vochtigheid. Dit ankerlicht is zonder extra flitsfunctie (om in noodsituaties aandacht te trekken) uitgerust.

€ 75,99* € 94,01* (19.17% bespaard)